Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AmeliaKowalska

Wiarygodny test ciązowy?

Polecane posty

Witam biore tabletki antykoncepcyjne, krwawienie wystapilo lecz nadal miałam jakies podejrzenia dlatego wykonałam testy ciązowe 18 dni po stosunku , 21 dni po stosunku i dzisiaj 27 dni po stosunku każdy byl negatywny , gdy dziś zrobiłam czekałam przez 10 minut wpatrując sie i była na pewno czysta jedna kreska, ale po uplywie godziny pojawil sie jakby sam cien kreski na polu "T" bez koloru , zmartwiłam sie odrazu poszłam do apteki i wykonałam nastepny wyszedl negatywny bez zadnego cienia na polu "T' po 20 minutach wyrzucilam nie wiem co teraz myslec , czy tamten to zwykla reakcja chemiczna ? Mysle , ze po miesiacu powinna byc juz wyrazna , w ciagu tych 5 min. Jak mysliscie?

Gość gość
Po uplywie 5min test jest niewiatygodny.

Gość gość
ja po 15 minutach już nie doczytuje testow ponieważ ja niemal ZAWSEZ miałam jakąs widiczną kreskę druga bez czerwonego zabarwienia, a to był przesiakniety pasek i reakcja chemiczna nastepowala

jak jest ciaza, to drugi pasek jest tak samo wyraźnie widoczny jak pierwszy, poza tym, wyskakuje od razu, max do 5 minut, takze bez obaw