Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

praca w PLAY

Polecane posty

Gość gość

Czy praca w play się opłaca? Coraz bardziej się zastanawiam bo aby w ogóle mnie tam zatrudniono musze odbyć dwa tyg stazu w salonie oczywiscie bezplatnie potem na wlasny koszt musze jechac na 3 dniowe szkolenie na ktorym ma byc test oznaczajacy byc albo nie byc w play, po przyjezdzie po jakims czasie ma rzyjechac regionalny i ocenic czy sie nadaę do pracy czy nie i dopiero wtedy podpisza ze mną umowę. Przez pierwsze trzy miesiace mam zarabiac najnizsza krajowa za prace od pn-pt po 8 h + 2 soboty w tybodniu, a po tym czasie mam pracowac we wszystkie soboty i mam miec pesje podstawową 1500 na reke + prowizje. Dodam że poza tym ze na tym przyuczeniu musze siedziec za darmo to jeszcze caly swoj wolny czas musze poswiecac na uczenie sie, potem zapewne to sie zbytnio nie zmieni. Dlatego też moje pytanie czy ten wysiłek się opłaci ? co byście zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Nie poszedłbym do takiej pracy. Nauka non stop, co promocja, znajomość oferowanego towaru od A do Z. Płacą od prowizji co juz jest ferel, ludzie teraz częściej kupują od nich w necie, bo dają więcej korzyści.