Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MMartha

boks:)

Polecane posty

Gość jhon Mc Aaron
hehe dobre. już sie zastanawiałem po co to reżyserować:) ale puenta kopie po jajach:D

Gość prawik 24
Mmarta chcesz w ryja

Gość gość
prawik nie wiem kim lub czym jestes ale ale nie podoba mi sie to kim sugerujesz, że jestes... bo nie jesteś. gadam różne głupoty bo miewam różne pomysły. raz nawet wpadłem na pomysł, że moje pomysły nie są moje. ale wyjątkowo mi to nie leżało bo uważam sie za pomysłowego więc skończcie mi sugerowac pierdoły. jjestem lepszy w ich wymyślaniu od was w dodatku niezbyt sie przywiązuje do swoich wizji bo mnie nudzą.

Gość gość
a ty koorfa czego znowu? zawsze sie petasz pod nogami przy tego typu kwestiach

gość dziś a ty koorfa czego znowu? zawsze sie petasz pod nogami przy tego typu kwestiach x Heniuś pojepało ci się coś z lekka.

Gość gość
ja to nazywam objawieniem ale terminologia nie jest tu wazna bo i tak wszystko sie bilansuje w efekcie końcowym

Gość gość
czyli pojepani zmądrzeja mądrych pojepie, topielec zderzy sie głowa z gościem skaczącym na łebka, stringi wejdą w doope a doopa na stringi i takie tam. do wyboru do koloru w zalezności od preferencji estetycznych

Gość gość
nie nie jest dobrze bo to znaczy że ktos w tym samym czasie zgupieje. rozumiesz? jak ja zmądrzeje to ty będziesz głupsza. to nie jest tak, że wszyscy moga być mądrzy. jakby wszyscy byli madrzy to nikt by nie był mądry. dlatego jako ze mam potencjał mądrzeć w postępie geometrycznym jestem zmuszony teggo zaprzestac aby reszta ludzkości nie zbaraniała do końca:) taką mam ambitną misję:) jak zgupieje to reszta będzie mega mądra:) moge też zmądrzec do niewyobrazalnego poziomu a potem zgłupieć do poziomu początkowego. to będzie wręcz skokowy wzrost mądrości w populacji:)

Nie martw się o moją mądrość, na świecie istnieje zbyt wielu idiotów.

Gość gość
to proste jest. jak ja będę dwa razy mądrzejszy od najmądrzejszego (zaraz po mnie) człowieka na ziemi to znaczy ni mniej ni więcej to, że jest on dwa razy głupszy niż aktualniie możliwy do osiągnięcia poziom czyli krótko mówiąc będzie tępy jak kartofel

Gość gość
ale to przez ciebie. jakbys sie tak nie mądrzyła to wiecej ludzi zachazałoby o średnia. a tak jest lipa. możesz mieć pretensje tylko do siebie

. jakby wszyscy byli madrzy to nikt by nie był mądry. x Doprawdy? Zastosuj stopniowanie w słowie "mądrość", będzie łatwiej zrozumieć ci, że półgłówki zaniżają poziom. Stąd odwieczne problemy natury światowej.

gość dziś ale to przez ciebie. jakbys sie tak nie mądrzyła to wiecej ludzi zachazałoby o średnia. a tak jest lipa. możesz mieć pretensje tylko do siebie x Nie mądrzę się, wyrażam własne zdanie. Jakby to mój mąż powiedział:"źle mnie interpretujesz":).

Gość gość
mylisz sie. problemy nie są przez głupich tylko przez mądrych:) mało tego większość problemów, która spotyka głupich jest wywoływana celowo przez mądrych dla własnych korzyści. stopniowanie mądrości nie ma sensu bo nikt nie zna jej górnego pułapu. dlatego można sie odnosić jedynie do pułapu innych a to cie czyni mądrzejszą tylko wtedy jeżeli są głupsi. łapiesz czy wolisz zadzwonić do husbenda żeby ci to wyłożył prosto jak twoje obowiązki podczas nocy poślubnej?

Gość gość
weź sobie zgraje ślimaków. z pewnością są śród nich geniusze i przygłupy. ale żadnego z nich nie nazwiesz mądrym raczej. chyba, że może stosujesz jakieś stopniowanie w ocenie ich mądrości? nie wiem. stosujesz? mądry slimak, głupi ślimak. może różnice między nimi są większe niż między ludźmi. dlaczego nie stosujesz kooorfa stopniowania wobec biednych ślimaków ty odmóżdzony transgeniczny kalafiorze

gość dziś mylisz sie. problemy nie są przez głupich tylko przez mądrychusmiech.gif mało tego większość problemów, która spotyka głupich jest wywoływana celowo przez mądrych dla własnych korzyści. x Zgadza się, gdyby głupi był mądrym, nie traktowano by go jak sterowalną masę. Czyją winą jest, że głupi daje się wykorzystywać? Co do męża słabym jest wykładowcą, ale dzięki za troskę.

Gość gość
wyłoże ci to jeszcze prościej. ktoś musi stracic żeby ktos mógł zarobic. wynika to z mnoznika możliwosci jakie daja pieniądze. nie ważne czy masz miliard. ważne, ze ktoś ma dwadzieśccia miliardów dlatego twój miliard nie jest juz wart miliard. kapujesz? dzwonić do męża?

gość dziś weź sobie zgraje ślimaków. z pewnością są śród nich geniusze i przygłupy. ale żadnego z nich nie nazwiesz mądrym raczej. chyba, że może stosujesz jakieś stopniowanie w ocenie ich mądrości? nie wiem. stosujesz? mądry slimak, głupi ślimak. może różnice między nimi są większe niż między ludźmi. dlaczego nie stosujesz kooorfa stopniowania wobec biednych ślimaków ty odmóżdzony transgeniczny kalafiorze x Kierując się tokiem twojego myślenia, dyskutuję z ogórkiem gruntowym, czy może marchewką? A może jesteś kurczakiem?

gość dziś wyłoże ci to jeszcze prościej. ktoś musi stracic żeby ktos mógł zarobic. wynika to z mnoznika możliwosci jakie daja pieniądze. nie ważne czy masz miliard. ważne, ze ktoś ma dwadzieśccia miliardów dlatego twój miliard nie jest juz wart miliard. kapujesz? dzwonić do męża? x Raczej do psychiatry:).

Gość gość
z tymi problemiami to uproszcony model. ogromna wiekszość beneficjentów mądrości innych to tępe barany, które akurat sie im do czegoś przyddaja. cięzko nazwać mądrością korzyści płynące z braku mózgu i spolegliwej natury okraszonej niczym nieuzasadniona ambicjja. założee sie, ze należysz do tej własnie grupy:)

Gość gość
słuchaj sparaliżowana umysłowo istoto rozpieszczana przez męża wspomnieniami o dawno minioonych chwilach, które już sie nie powtórzą z powodu zaawansowanego wieku was obydwojga. zamknij koorfo ryło:)