Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justyśka91

Nawilżanie skóry od wewnątrz

Polecane posty

Witam panie :) napewno sie znajdzie nie jedna pani która nawilża skóre od wewnątrz :) czy może znajdzie się taka która juz ma doświadczenie w tym i widzi rezultaty skóry. Mam zmarszczki pod oczami i chciałabym zapobiec temu jak najszybciej :) używam kremy pod oczy ale wiem że najlepsze jest nawilżanie od wewnątrz :)

Gość gość
Ja polecam zabiegi w profesjonalnych gabinetach - u mnie się to sprawdza się to najlepiej. Chodzę na zabieg rewitalizacji do Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i bardzo podoba mi się efekt tego zabiegu. Cera po nim jest odżywiona i nawilżona. Polecam - warto wykonać taki zabieg raz na jakiś czas.

Gość Vuukaaa

Jak  chcecie dogłębnie nawilżyć skórę od wewnątrz to najlepiej zdcydować się na zabieg z uzyciem Restylane Skinboosters. To kompleksowe nawilżenie, taka całościowa rewitalizacja buzi 🙂 

Gość kurla

chyba chodzi o picie wody...

Gość WeronikaJ

Na pewno picie wody czy zdrowa dieta dobrze wpłynie na skore... ale zabieg nie zaszkodzi :) u mnie zbawienny okazal się kwas hialuronowy :) wypelnilam nim zmarszczki pod oczami i w okolicach ust (miałam tam brzydkie bruzdy) w Mediart clinic w Poznaniu. Skora błyskawicznie odzyla, napięla się i jest nawilzona. Dzieki temu wygląda tez młodziej :) Zabieg mało inwazyjny, w 100% bezpieczny :)