Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malin_ka

Pytanie do ciezarnych pracujacych na caly etat

Polecane posty

Gość gość
Ja to od tych krótkich przerw i spaceru. Przypomniałam sobie, ze ja bylam senna tylko do ok. 3 miesiaca, potem przeszło, ale pod koniec ciąży mialam problem z bólem pleców i kręgosłupa. W pracy miałam bardzo dobry fotel, ale i tak źle sie czułam. Dostalam wiec specjalne poduszki do podłożenia pod plecy i to mi naprawdę pomogło, bo odciazalo kregoslup.

Gość malin_ka
Dziekuje za wszystkie porady i pocieszenie. Mam nadzieje, ze w 2 trymestrze sennosc mnie opusci. Wyprobowalam juz patent z muzyka - troche pomaga, ale do czasu - przed 16.00 zasypiam juz nawet przy skocznych rytmach...

Gość gość
Autorko. Jak spisz 7 godzin na dobę to nic dziwnego, że jesteś senna. Dla kobiety w ciąży 7 godzin to stanowczo za mało. Na pewno potrzebujesz ze 2 godziny więcej.

Gość malin_ka
Z tym spaniem to jest problem gdyz budze sie w nocy (musze isc do toalety) i mam potem problem z zasnieciem. Dla przykladu: ide spac o 22.00 z zamiarem wstania o 7.00 (czyli mam az 9 godzin na sen). Niestety budze sie okolo 3.00 i nie moge zasnac do 5.00 czyli trace te 2 godziny, dlatego pisze ze spie po okolo 7 godzin, bo tyle faktycznie wychodzi.