Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jestem chory psychicznie?

Polecane posty

Gość gość

Byłem normalny aż do czasu nieudanej operacji przegrody nosa. Na pewno mnie kojarzycie. Oszpecili mi nos i z oczami stało się coś dziwnego, nie wiem czy to jakieś zaburzenie neurologiczne czy coś ale sa zamglone na szaro i dziwnie tępe, czasami się wytrzeszczają. Zle mi sie oddycha wiec myslalem o tym ze mozg jest niedotleniony albo przegrzany i uszkodzony. Poza tym wypruto ze mnie wszelkie emocje, czuje się jak wariat laze po ścianach czerwonym świetle gdzie kiedyś bym się bal, nie odczuwam przyjemności i klne ciagle jestem jakims psycholem po tej operacji. Mysle o ssmobojstwie co robić?

Gość gość
nie jesteś chory psychicznie nie zabijaj sie bo to najgorsze co można zrobic,po smierci sie jeszcze bardziej cierpi wtedy

Gość gość
Już c***isałem. Iść do lekarza po nową diagnozę, żeby ustalić czy coś zostało spartolone i jak to się stało. Iść do psychiatry, bo ewidentnie tracisz równowagę psychiczną. Pomyśleć o rozwiązaniu prawnym, jeśli rzeczywiście, coś zostało uszkodzone. Na razie, jakbyś się obracał w świecie własnych przeżyć, wrażeń i tracił kontakt z rzeczywistością. Bez badań, diagnozy postawionej przez innych lekarzy, trudno powiedzieć, na ile twój problem jest somatyczny, na ile psychiczny. Jeżeli OSZPECILI CI NOS, to możesz poważnie myśleć o zaskarżeniu. To są sprawy trudne, ale przynajmniej należy się temu przyjrzeć. Na razie tylko przeżywasz swoją traumę, której nie podważam i uciekasz od życia.

Gość gość
Jeszcze gdyby to był tylko nos to bym jakoś przeżył, ale że mi to tak oczy zjeb/ało i nie wiem jaka jest przyczyna.. wygladam teraz jak otępiały ćpun :(

Gość gość
wychodzisz czasami do ludzi? czy całe dnie spedzasz w necie? Wyjdz gdzies, poznaj kogoś, zajmij się czymś nie bedziesz miał czasu na rozmyślanie o durnotach.

Gość gość
U ciebie jest zaburzenie widzenia w sensie widzisz mety, migocze ci przed oczami?

Gość gość
Iuwierz mi na słowo- nikt normalny nie będzie się patrzył na twój nos. Każdy ma nos- jeden jest krzywy, inny zgarbiony i długi inny wygięty jak u świni. Nie ma ludzi idealnych. Nie przesadzaj.

Gość gość
Ja to samo mam! mam znieksztalcony nos i nigdy nie bylem przez to w zwiazku!

Gość gość
Nos to pół biedy bym sobie przerobił ale oczy miałem ładne brązowe duże a teraz gowniane metne i zapadniete czassmi się poprawialy a teraz nie chcą. Przez to mnie olala kobieta mojego życia :(

Gość gość
Olej to.