Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety! Nie siadajcie tyłkiem w basenach dla dzieci!!!

Polecane posty

Gość gość
Po co piszecie te swoje mundrości wy moczydu/py? :o Nie ważne czy jesteście czyste czy brudne, czy dacie radę się dzieckiem opiekować czy nie. Jest regulamin basenu i macie go przestrzegać, a jak wam się nie podoba to wypad! i to wy kupcie sobie baseniki dla waszych dzieci i nawet sobie tam srajcie :o Jakie wy jesteście POPIER/DOLONE!!! ci którzy przestrzegają regulaminu basenu mają spadać, bo moczydu/py będą sobie siedziały wbrew temu regulaminowi i to my mamy wam ustąpić :o Boże jaka zacofana kołtuneria patologiczna tu siedzi! to buractwo jeszcze długo chyba z naszego narodu nie wylezie :o

Gość gość
czy wy naprawdę nie czaicie że ja piszę o basenach dla najmłodszych? takich płytkich? Jeśli dziennie 50 dorosłych zapoconą dupę w nich wymoczy przy okazji pilnowania dziecka to dla Was ok??? To dlaczego za granicą nie pozwalają siadać dorosłym?

Gość gość
Buahaha, skąd teraz grzybicę wytrzasnelas, sama masz? :D

Gość gość
a mnie nie obchodzi czy macie czyste tyłki czy grzybice! jest zakaz siadania, jest tabliczka to czemu musicie z tym dyskutować buraki głupie?

Gość gość
W życiu nie widziałam takiego zakazu ani w Polsce ani za granicą.

Gość gość
gość dziś POPIERAM!

Gość gość
mogę mieć grzybicę i nie wiedzieć i Ty też, albo bakterie różne. Ja nie piszę o głębokich basenach tylko takich gdzie woda po kostki i czasem ktoś tyłek moczy a dziecko się samo bawi-też widziałam.

Gość gość
do mamy co nie dobiegnie do roczniaka- na d***e dopełzniesz szybciej? a jak ktoś ma kiłę albo ropne czyraki na d***e a twoje dziecko pije tą wodę to bezpieczniej nie?

Gość gość
a ja widziałam w Polsce i za granicą :)

Gość gość
Wy na prawdę nie macie wyobraźni? to, że ja jestem zdrowa i czysta to nie znaczy, że wszyscy są i ja zawsze mam rezerwę do takich sytuacji.

Gość gość
no ja się nie dziwię, że na tych basenach taka dzicz.. skoro nawet tu na kafe niektóre laski są święcie oburzone jak słyszą, że facet goli się pod pachami właśnie w celu zachowania większej higieny. Ale nie... facet musi być facet i włochy powinny wydzierać z każdego cm jego ciała :O

Gość gość
gościu z 10;24- a jak nie pisze na tabliczce umyj ręce przed jedzeniem to nie myjesz? z piaskownicy dziecko wraca do domu nie myje rąk bo nie napisane nigdzie? To normalne chyba

Gość cołko prowda
Nie, jak widzisz u nas takie rzeczy nie są normalne i wręcz wybucha kontrowersyjna dyskusja :o jestem przerażona, nie myślałam, że tak się oburzą na najprostsze zasady higieny :o wstyd!

Gość gość
ale hipokryzja- ubranek po kimś się brzydzą, butelki wyparzają non stop, niańki nie przyjmą bo rąk nie umyła jak weszła do domu- a nie przeszkadza im ze dziecko pije wodę w której bakterie kałowe pływają albo inny syf bo jakiś tatuś czy mamusia o***t moczy. Ciesze się że założyłam ten temat może chociaż jedna zrozumie nawet jak się nie przyzna

Gość gość
gość dziś W życiu nie widziałam takiego zakazu ani w Polsce ani za granicą. xxx nie ma też tabliczki żeby nie srać czyli rozumiem, że mogę do brodzika z twoim maluchem walnąć sobie kloca? :D

Gość gość
gość dziś i takie są najgorsze, bo to zwykłe brudaski i pozery! Ja mam używane ubrania dla dziecka. Po koleżance i z lumpeksu. Podobnie moja przyjaciółka. Wszystko pierzemy i prasujemy. Nie wstydzę się tego i śmiać mi się chce na te kafeteryjne złosliwe i zniesmaczone ochy i achy! teraz widzę jakie porządnisie z nich :P zwykłe kłamczuchy!

Gość gość
gość dziś weź już skończ oblecho! moje dziecko idzie czyste i umyte na basen, ma pieluchę do pływania więc chyba jest różnica między takim dzieckiem, a babą która walnęła kloca przed minutą w kiblu! bo i taka może koło niego usiąść, nie wiem co kto robił przed chwilą, nie znam też ludzi na basenie!

Gość gość
mojje dziecko sra masz racje ale nie znam matki co po sraniu niemowlaka nie umyje i czystej pieluch na basen nie założy. A dorośli? Jak to sprawdzisz kiedy tyłek mył? Czy nie był na kiblu chwilę przed siedzeniem w tym basenie?

Gość gość
gość dziś do mamy co nie dobiegnie do roczniaka- na d***e dopełzniesz szybciej? a jak ktoś ma kiłę albo ropne czyraki na d***e a twoje dziecko pije tą wodę to bezpieczniej nie? x Jakaś ty głupia. Takiego dziecka nie zostawiasz w ogóle bez asekuracji. Przecież to logiczne, że jak siedzisz już z tą dupą w basenie to dziecko masz obok siebie, a nie 4 metry dalej, bo to nie ma żadnego sensu. Jeszcze nad rocznym to postoisz, ale mniejsze musi cię mieć bliżej. Dlaczego nie zjedziesz matek, które siedzą ze swoimi dziećmi w dużych basenach? Przecież tam tym bardziej siedzą te z hemoroidami, czyrakami itd. To zdrowie tamtych dzieci jest nieważne? Pojedź po tych matkach, że powinny dać dzieci do basenu-izolatki. Że są głupie, że nie dbają o zdrowie swoich dzieci, że trzymają je w zasyfionej cudzą miesiączką wodzie itd. Jak ktoś ma kiłę to leży z gorączką w domu.

Gość gość
a macie racje niech wasze dziec***iją wszystkie płyny ustrojowe mam babć czy dziadków....

Gość gość
gość dziś mojje dziecko sra masz racje ale nie znam matki co po sraniu niemowlaka nie umyje i czystej pieluch na basen nie założy. A dorośli? Jak to sprawdzisz kiedy tyłek mył? Czy nie był na kiblu chwilę przed siedzeniem w tym basenie? xx Spotkałam taką, która pełnego pampersa zostawiła w szafce, zamiast tą pieluchę wyrzucić do kosza. xxx Ja rozumiem tabliczkę basen dla dzieci itp. No ok. Taką co tam siedzi, bo chce sobie posiedzieć to bym goniła, ale matki malutkiego dziecka absolutnie nie.

Gość gość
aha to mamy dziecko 6 mczne samo w tym basenie zostawic czy co? :D

Gość gość
Powiem wam, tak odbiegając od tematu nieco, że ja ogólnie brzydzę się tymi wszystkimi miejskimi basenami i aquaparkami. Kiedyś mi to nie przeszkadzało, ale teraz właśnie wyobrażam sobie tych wszystkich ludzi i same obrzydliwości przychodzą mi do głowy :). Jeszcze tylko z basenów w spa korzystam - tam jakoś kameralniej.

Gość gość
10;44- byłaś gdzieś na świecie czy tylko nad rzeką ? Sory nie chce Cię dziewczyno obrażać ale jak pisałam- duży basen jest dla dorosłych i nie zjadę tych matek dlatego, że one tam biorą dziecko na swoją odpowiedzialność. A jak idziesz z dzieckiem do basenu dla malutkich dzieci to masz prawo wymagać żeby nikt z dorosłych tam nie siedział bo to basen dla dzieci- rozumiesz???? Tam jest pewnie chloru mniej niż w tych dużych poza tym. Wygodnie ci siedzieć? Mi też ale trzeba zrozumieć że nie wolno, w wielu miejscach widziałam tabliczki to nie pisz że jestem głupia bo to specjaliści wymyślili nie ja. Nie siadaj i upominaj inne matki jak widzisz że moczą tyłek w wodzie dla malutkich dzieci

Gość gość
teraz to już serio na basen nie pójdę :o Dzięki obrzydziłyście mi go sobą na dobre.... taplajcie się w tej swojej zupce na zdrowie brudasy :o szkoda tylko waszych dzieci :o

Gość gość
Masz stać albo kucnąć przy 6 miesięcznym dziecku na basenie a nie zostawiać samo

Gość gość
ale czyścioszki z was :o

Gość gość
Po co piszecie te swoje mundrości wy moczydu/py? :o Nie ważne czy jesteście czyste czy brudne, czy dacie radę się dzieckiem opiekować czy nie. Jest regulamin basenu i macie go przestrzegać xxx dokładnie to samo sobie pomyślałam, zawsze idiotki są mądrzejsze od wszystkich ciekawe czy do policjanta tez tak pyskują jak przekroczą prędkość :P

Gość gość
no mi też obrzydziłyście baseny na amen - tymi grzybicami, obsranymi d****i, potem, gownem, kiłą i bóg wie czym jeszcze, bleh...

Gość gość
Bez sensu. Dzieci też srają i sikają, często do tej wody, ale rozumiem, że to delicje dla twojego dziecka... Już w morzu, czy w jeziorze to w ogóle byś dziecku chyba nie pozwoliła zamoczyć nawet nóżek? Bo sorry, ale w basenie to jest mega czysta woda w porównaniu do naturalnych zbiorników wodnych.