Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezinteresowna pomoc

Polecane posty

Gość gość

w okół nas jest jest bardzo biednych rodzin, które często wstydzą się poprosić o pomoc. Ja nauczyłam się nie marnować niczego, wszystkie rzeczy staram się wykorzystać maksymalnie racjonalnie. Ubrania, torebki, dodatki, obuwie, które nie są zniszczone a wiem na pewno, że mogą się przydać czyszczę i pakuję. Znam kilka potrzebujących rodzin, mających małe dzieci i wiem, że te rzeczy mogłyby się im przydać. Nie wiem jednak jak zaproponować im tą pomoc aby ich nie urazić. Od pewnego czasu pomagam też biednym rodzinom, których dane znalazłam w sieci. Wysyłam im paczki z podstawową żywnością i środkami czystości i odzieżą. Nie przesyłam pieniędzy bo o nie nie proszą. Anonimowo jest jednak łatwiej...

Gość gość
miło z Twojej strony :P

To dobrze, że są wśród nas dobrzy ludzie. Ja jednak, czasem musiałam korzystać z pomocy, która nie jest zbyt bezinteresowna : http://psycholog-ms.pl Z jedenj strony, robimy coś dla innych, aby dobrze się poczuć, z drugiej - często sami potrzebujemy pomocy :)

Szczytem CHAMSTWA , jest wpierd_lenie reklamy firmy, ZARABIAJĄCEJ NA NIESZCZĘŚCIU INNYCH, w temat o bezinteresownej pomocy. x Jesteś obrzydliwy pierd_lony SPAMERZE ! ! !