Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardulaki

Są tu osoby ,które mają długi..?

Polecane posty

Gość kardulaki

jak sobie radzicie na co dzień z tym wszystkim..?

Gość gość
noszę lużniejsze slipki

Gość gośćekonomista
lepiej mieć długi niż krótki

Gość gość
Dziwne pytanie. Ja długów nie mam - od zawsze miałam oszczędności. Ale zamiast rozmawiać o swoim samopoczuciu po prostu wzięłabym się za robotę. Między innymi dlatego wyjechałam za granicę, aby mi się żyło lepiej. Naprawdę ciężko mi zrozumieć narzekania i pytania "jak sobie radzicie" skoro to nie problem wyjechać do Anglii czy Irlandii, gdzie pracy jest dosłownie masa a są tu Polacy ledwo dukający po angielsku i naprawdę sobie radzą dobrze. Co robisz, że masz długi, ile masz tych długów?

Tez jeszcze jakiś czas temu tak myślałam " jak można mieć długi" a jednak teraz ja mam skomplikowało się kilka sytuacji i tak wyszło...chciałabym cofnąć czas no ale cóż..Byłam zagranicą już kilka lat i wiem jak to jest na początku jak to jest czuć się obcym:(.Nie chce wyjeżdżać znowu tym bardziej sama, chodzę do szkoły chce coś zrobić dla siebie. Niedobrze mi się robi jak pomyślę jak jest za granicą:( ale chyba nie będę miała wyjścia:(. Tak chciałam pogadać z kimś kto też ma jakieś zobowiązania finansowe