Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie trochę

Rozliczenie Pit przez internet proszę o pomoc

Polecane posty

Gość pomóżcie trochę

Chodzi o ulgę prorodzinną. W programie jest ,,zaznacz odliczenia..." Zaznaczyłam ulgę prorodzinną. No i dalej : zaznacz odliczenia dotyczące małżonka..." I teraz zgłupiałam . Znowu mam zaznaczyć ulgę prorodzinną? Rozliczamy się wspólnie.

Gość gość
Dałam radę . Uff...wysłany

Gość gość
I to jest wlasnie rozliczanie przez Internet, pozniej nic nie wiadomo do konca. Pojdz do normalnego biura i rozlicz porzadnie sobie pit. Ja np. chodze do www.biuroksiegowe.szczecin.pl

Gość gość
Może ktoś mi pomoże.. To mój pierwszy raz z PITem. Zarobiłam za granicą (UK) w ciągu 6 mies kwotę, za którą nie byłam opodatkowana. W Polsce zarobiłam ok 400zł na allegro sprzedając książki. Teraz próbuję się rozliczyć, ale poległam już przy zaznaczaniu: Metoda wyłączenia z progresją CZY Odliczenie proporcjonalne.... Co to w ogóle jest... Dodam, ze muszę wypełnić PIT z wykazaniem zarobków zagranicznych,bo chcę się uiegać o stypendium

Gość Monika1313
Rozliczenia warto zlecić dobremu biuru rachunkowemu Business-tax Jest to biuro ogólnopolskie online http://business-tax.pl/ i dokumentację do niego dostarcza się kurierem lub w formie skanerów. Biuro jest na rynku od 1993r i ma bardzo dobrą opinię.

Gość gość
Monika1313 dziś W Y P 1 E R D A L A J spamerska szmato :o