Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abojawiem

Miłość? Czy to tylko mój wymysł?

Polecane posty

Gość abojawiem

Cześć wszystkim, Mam mały metlik w głowiewięc pisze tu. Poznałam pół roku temu na internecie super faceta, niedługo mamy zamiar się spotkać ( mieszkamy daleko od siebie). Ja czuję jakbym znała go całe życie, on również odnosi takie wrażenie.. Często gadamy na fb, skypie, przez telefon. Nasza relacja jest dosyć intymna bo oboje mamy na siebie ochotę, cyberseks też jest ( jakkolwiek to brzmi).. Wiem że jak się spotkamy, to na pewno do czegoś dojdzie... I tu moje pytanie: czy chodzi mu tylko o seks? W końcu ma go jak w banku.. Ja się zauroczyłam, ale nie wiem jakie on ma intencje.. To że mnie lubi, wiem na pewno. Gdy zapytałam, jakbyś się przespali ze sobą, to czy nadal byśmy się przyjaźnili, on odpowiedział że tak.. Nie wiem co o tym wszystkim myslec. On jest starszy ode mnie o 10 lat. Wiem że miał wiele kobiet.. Boję się, że będę tylko jedną z wielu ;) kolejną zaliczoną.

Gość gość
owszem masz duze szanse ze bedziesz

Gość gość
Odpowie ktoś?

Gość gość
w tej relacji chodzi o sex ... facet Cie nakręca,że czuje to samo itd,a w konsekwencji ..... sama wiesz

Gość abojawiem
Tego się właśnie obawiam.. I boję się, że tak to się skończy ;) będę cierpieć na własne życzenie

Gość abojawiem
On twierdzi, że nie chodzi tylko o seks... A przynajmniej tak mówi.. ale to tylko słowa

Gość gość
chetnie bym z Toas pogadala gdzies na prv,bo mam podobna sytuacje i chcialabym sie wygadac

Gość abojawiem
O jak super.. Kotmaoczyzielone@onet.pl jeśli chcesz to się odezwij ;)

Gość gość
Nikt nie ma podobnych doświadczeń?