Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sueo

mam faceta od dwóch miesięcy

Polecane posty

Gość gość
Martusiaoop chcesz zarobić 50 zł?:classic_cool:

po jakim czasie przechodzi ta miłosna sielanka ? jestem zakochana po uszy, on we mnie też i jak na razie jest cudownie między nami, ale boję się, że coś może się popsuć :(

Gość gość
to już się popsuło tylko jeszcze tego nie zauważyłaś

Gość gość
Jak się ma wiarę to miłość jest prawdziwa, a jak nie, to może Cię czekać srogie rozczarowanie.

Gość gość
No bo taki człowiek traktuje, to jak zabawe, nie wie co to milosc, bo nie ma daru milosci z prostej przyczyny, oddalenie sie od Boga lub wyrzeknięcie sie wiary. Jak ktoś kocha prawdziwie i ma sie wiare, to tej milosci nic nie jest w stanie przeszkodzić, jest sie z człowiekiem na dobre i złe chwile, a nie tak jak w innych przypadkach, ktoś mówi , że go kocha, a potem sie od takiego człowieka oddala, to nie jest miłość. Także wiesz...

ja wierzę w miłość, modliłam się o mężczyznę, który mnie będzie szanował i faktycznie mój obecny partner nie pozwoli, by mi włos z głowy spadł... czuję się tak dobrze przy nim, chciałabym by to trwało wiecznie... :)

Gość gość
W miłość się nie wierzy, to dar, który ma każdy z nas, tylko trzeba tą miłość obudzić w sobie dobrymi uczynkami. Cieszę się, że się modlisz i mam nadzieję, że to przyniesie owoce na przyszłość. Ty możesz kochać prawdziwie, ale jesteś pewna, że Twoja druga połowa także...?