Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak partnera...

Polecane posty

Gość gość

Przykro mi, ze nie moge nikogo znalezc. Chcialabym jak inne osoby w zwiazkach nie musiec juz ,,szukac, wychodzic na sile, starac sie.´´Chcialabym w koncu do kogos poprzytulac, czulosci. Ostatnio bylam z kims na spotkaniu i niby wszystko super i na koncu pytal o kolejne spotkanie, ale juz sie nigdy nie odezwal. Cos mu sie odwidzialo. Po co pytal o kolejne spotkanie? Mam 27 l, ale co dopiero bedzie po 30??? jak juz teraz nie potrafie nikogo znalezc. :(

Gość gość
Nie to ż3 nie potrafisz, poprostu nie trafilas na tego właściwego. Inne mają bo dają doooopy na prawo i lewo, ale tylko tacy na raz sie nimi interesują... poczytaj książkę ,, dla cz ego męźczyźni kochają zołzy,, można sobie ściągnąć z netu.

Nie przejmuj się tą trzydziestką :). x Gdybyś miała z 10 lat więcej i była zaokrągloną Venus :), to już bym Cię zaczął podrywać. x Masz jeszcze czas :). x Tylko zmień nastawienie. Słowa: "Chcialabym jak inne osoby w zwiazkach nie musiec juz ,,szukac, wychodzic na sile, starac sie.", nie brzmią zachęcająco. Kojarzą się z dowc**em o bramie ślubnej z napisem: Kochamy Was - od frontu i MAMY WAS - po przejechaniu bramy :D .

Gość gość
opisz sie jak wygladasz

Gość gość
Misio 1 -tu Lana. A pod 40 to dobry wiek u kobiety dla Ciebie? Jednak szukasz tu kobiety!

>>>Misio 1 -tu Lana. A pod 40 to dobry wiek u kobiety dla Ciebie? Jednak szukasz tu kobiety!<<< x 27 + 10 = 37, czyli pod czterdziestkę :). x Otwartość na poznanie kogoś :), nie oznacza od razu szukania ;). x Pięknie zaokrąglone :) i dojrzałe kobiety :), zawsze mam ochotę komplementować :) i "czarować" :).

Gość gość
Ok dziwne że nie masz nikogo do przytulania. Trochę za dużo czasu siedzisz na kafe Rozejrzyj się bo szkoda Cię że jesteś sam..

Gość gość
Uderzająco jesteś podobny do mojego misia. Do tego wiesz ile mam lat:) chyba wszystkie miski sa fajne!

>>>Ok dziwne że nie masz nikogo do przytulania.<<< Powiedzmy, że od pewnego czasu, mam dużą rezerwę, do angażowania się. x >>>Trochę za dużo czasu siedzisz na kafe<<< Nie siedzę :), tylko leżę :), a teraz rzeczywiście muszę wreszcie pojechać do UM złożyć dokumenty, które przed chwilą skończyłem drukować :). x >>>Rozejrzyj się bo szkoda Cię że jesteś sam..<<< Rozglądam się, a nawet ktoś mnie zainteresował :). Tyle, że ciągle coś wypada i nie mam czasu wybrać się do niej :(. x >>>Uderzająco jesteś podobny do mojego misia. Do tego wiesz ile mam lat chyba wszystkie miski sa fajne!<<< Dziękuję :)

Gość gość
Misio co z Ciebi za chlop? Jak by Ci zalezalo juz bys byl u niej. Oj misio misio wymowki...

>>>Misio co z Ciebi za chlop? Jak by Ci zalezalo juz bys byl u niej. Oj misio misio wymowki...<<< Zainteresowanie, to jeszcze nie zależenie, choć już dość blisko :). x Problem w tym, że jest to bardzo szanowana osoba i nie chciałbym jej spłoszyć. Mogę spotkać ją tylko w miejscu pracy, a w tym celu, będę musiał sforsować "odźwierną" :D, kilka urzędniczek (z których jedna poluje na mnie ;) ), jej asystentkę/sekretarkę i wpakować się do gabinetu, do którego osobom postronnym, wstęp jest wzbroniony. Dziewczyny tam są mi życzliwe :), więc wymyśliłem już jak to zrobić, ale ciągle brakuje mi czasu, albo jakiegoś elementu, wymyślonego planu :(.

Gość gość
Krystyna Pawlowicz?

ALeż życia w tobie kobieto jest... Może musiałabyś zmienić trochę swoją postawę? Może troszkę się przyłożyć, zmienić wizerunek, nabrac wigoru? Nie dziwię się, że nikt się nie znalazł na razie, bo wyczuwam, że jakoś bez życia jesteś.

Gość Ukiuteramuki
Ale tak na dobrą sprawę po co c***artner ? Życie z inną osobą to same wyrzeczenia. Musisz się liczyć z tym co ta druga osoba chcę i czego pragnie, wpadasz w pułapkę zazdrości, zniewolenia i odpowiedzialności za wspólne życie. Słowo kompromis masz przed sobą cały czas. A tak bez kogoś jesteś wolna i sama decydujesz co, gdzie i kiedy będziesz robić. Humory, nastroje, fochy, nawyki i przyzwyczajenia tego nie musisz znosić. Patrz na życie przez pryzmat dobrej zabawy, znajdź sobie hobby i fajne towarzystwo do wspólnego spędzania czasu a o partnerze przestaniesz myśleć.

>>>Krystyna Pawlowicz?<<< x Moja wybranka jest dużo bardziej kulturalna :) i wrażliwa :). x Z wyglądu też różni się od tamtej pani znacząco :). x No i jej wiek, to na moje oko trzecia :), a nie szósta dekada :D.

Gość gość
Ty też Misio nie jesteś głupim facetem więc bierz się do roboty z tą kobietą ... nie ma co się czaić:)