Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjna nastolatka, dwudziesto kilko latka, nigdy nie dorówna kobiecie po 30

Polecane posty

Gość gość
20:25 - może z okazji trzydziestych urodzin mężulek kupi Ci słownik ortograficzny... ? Myślę, że bardzo by Ci się przydał. Stara, a głupia hehe ;)

Gość gość
Więc wyjaśnij głupiej gąsce co tu chcecie przekazać? To, ze perspektywa się zmienia z punktu siedzenia itd to jest jasne. Ale co, mając 40 będziesz porównywać się do 30? I będziesz myślała czy Ci lepiej (w niektórych względach tak) czy Ci gorzej? Tak można i do setki, ale po cholerę? Mi tam w to graj skoro moje życia ma się stawać coraz lepsze z roku na rok :P Ale nie mam zamiaru teraz sobie myśleć, jak to gorzej było być 15latką i pisać o tym na forach. 000.0000.000 To porównywanie zupełnie innych lat, związanych z zupełnie innymi zadaniami rozwojowymi, innymi etapami w tym rozwoju, więc wg mnie nie ma sensu, to jak porównywać terenówkę do coupe. Każdy ma inne zastosowania i będzie dobry w innych momentach. A jak właściciel terenówki usilnie przekonuje, że dopiero mając terenówkę poczuł co to jest prawdziwy samochód to się nie dziw, że jest odbierany w konkretny sposób.

Gość gość
No zaraz, piszesz, ze miałaś 18 a on 31. Przecież on już poleciał na gówniarę :D Cała logika tego topiku pooooooszłaaaa! Przekonywano, że młódki to trzpiotki, mają fiu bździu, że tylko wygląd do zaoferowania, a tu proszę. Wyrwała 31latka i nawet już 10lat z nim siedzi. Więc jak? :D

Gość gość
gośćto nie lekcja j.polskiego.Dlaczego głupia?Nie uważam się za starą.