Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Atrakcyjna nastolatka, dwudziesto kilko latka, nigdy nie dorówna kobiecie po 30

Polecane posty

Gość gość

trzydziestce :) która jest zadbana, elegancka, ustatkowana, wypośrodkowana emocjonalnie :) Młódka sama nie wie czego chce, jest kapryśna, rozszmerana duchowo, niestabilna, nie ma doświadczenia ani w miłości ani w seksie jak prawdziwa dama, będąca w rozkwicie lat kobiecych :)

Gość gość
A jednak to z 20 latkami zdradzają mężowie...

Gość gop9popnjijko
.....ale tyłko przystojni i bogaci mezowie:P

Gość gość
Zdradzającym męzom nie zależy na intelekcie, duchowści czy stabilności, ale młodym, jędrnym ciele. Ot i wszystko.

Gość gość
bzdura, zależy jaka dziewczyna i jaka kobieta.

Gość gość
Ale zdradzającym mężom nie zależy na intelekcie, duchowości, stabilności, tylko na młodym, jędrnym ciele. Ot i wszystko.

Gość gość
i dlatego 20 latki sluza tylko takim alfonsom do dymania:D

Gość gość
oj tak chętnie bym się na takie jędrne ciałko chłopaka rzuciła :) wytarmociła bym jego jędrną umięśnioną klate i tyłek :} wylizałabymjak hiena kawał mięsa ]:}

Gość gość
14:02 nie masz na co, prawdziwy facet po 30tce, nigdy nie upuści wodzy fantazji na rzecz niedowartościowanej jeszcze siksie :D tylko moralne dno się upadla, by świńską radość (instynkt) wymienić na braki moralne, bezguście, i "tyki" miłosne :)

Gość gość
gość dziś czytaj ze zrozumieniem a potem sie odnos do konkretnej wypowiedzi

Gość gość
Mylisz sie wlasnie ze kazda dorowna a nawet przegoni kiedy idzie o atrakcyjnosc im facet starszy tym bardziej zwraca uwage na mloda cialo niz doswiadczenie mam 35 lat kazdy z moichkolegow najchetniej mowilby o szalonych 17-25 powyzej juz cisza 30 to byly fajne jak sie mialo 20-25lat

Gość gość
* "triki" miało być, od tych mimowolnych odruchów :)

Gość gość
kobieta : oj tak chętnie bym się na takie jędrne ciałko chłopaka rzuciła wytarmociła bym jego jędrną umięśnioną klate i tyłek :} wylizałabym jak hiena kawał mięsa ]:}

Gość gość
"nie ma doświadczenia ani w miłości ani w seksie jak prawdziwa dama" iii Taa stara puszczalska lepsza od młodej dziewicy :P możesz pisać co chcesz mężczyźni i tak będą wybierać młode kobiety, które się szanują jeszcze choć trochę

Gość gość
14:12 w takim razie przepraszam, wydawało mi się, że piszesz o jędrnym ciałku mężczyzny po 30 :) bo to jest prawdziwe ciacho, ale masz rację, większość już po 20tce takiego nie ma :) więc ci po 30tce to wyjątki, o których ty możesz tylko czytać i oglądać w prasie czasopismach i w necie :D

Gość gość
będą wybierać młode, ale tylko do dymania, nie do życia

Gość gość
To jest zadna nowosc ze kobiety maja najlepsze ciala w wieku 17-26 lat pozniej juz tylko gorzej faceci dopiero okolo 30 zaczynaja wygladac jak prawdziwi mezczyzni w wieku 17-25 lat to wiekszosc wyglada jak gesi wyscigowe z pozapadanymi klatami...

Gość gość
Dlaczego ma dorównywać? Każdy wiek ma swoje prawa. To jakby porównywać niemowlaka do parolatka.

Gość gość
gość dziś będą wybierać młode, ale tylko do dymania, nie do życia x I pewnie dlatego w 99% związków to mężczyzna jest starszy nawet o 10/12 lat :P Nawet same kobiety interesują się starszymi niezależnie od wieku. gość dziś Im tego nie wytłumaczysz już tego bo one w większości tu są po 30 alko około 30. Kobieta zgadza się z mężczyzną tylko jak jej to wychodzi na rękę nawet jak ona ewidentnie nie ma racji.

Gość gość
fakt - mój facet jest ode mnie starszy o 10 lat, ale ja mam 37 :D miał młodszą - 26 latkę, ale ją olał dla mnie

Gość gość
Tylko problem taki: każda dwudziestolatka będzie kiedyś trzydziestolatką, a na odwrót już to nie działa :P x Jak dla mnie super, że lata rozkwitu się zaczęły i nie będą kończyć przez najbliższe 15 wiosen ;)

Gość gość
ja też bym się nie skusił, jedna i ta sama kobieta, ale mądra mająca wszystko co mi trzeba, czyli wychowanie potomstwa, sprawunek nad finansami, odprowadzająca po grób, i wierna... w rączki całuj :) żadna gówniara nie zmąciłaby mi spokoju ;) *// do wyżej gratuluję szczęśliwości i spełnienia :)

Gość gośćula
gość dziś * "triki" miało być, od tych mimowolnych odruchów usmiech.gif x chyba tiki ,triki sa raczej planowane

Gość gość
pełno podszywaczów tutaj :)

o kurcze, nei wiedziałam, ze 99%związków to takich, gdzie mężczyzna jest starszy o 10-12lat!! Skąd masz takie dane?? :):) Ja akurat mam młodszego faceta- jakoś polecial na "staruche", choć w pracy większosć lasek młodych:) Każdy, w zależnosci od wieku, potrzebuje czegoś innego. Poza tym, wybaczcie, ale śmiem nieskromnie twierdzić, ze pomimo przekroczenia magicznej 30tki, mam fajniejsze ciało niż sporo nastek :) Wystarczy sie rozjerzeć wokól- skądś te dane o coraz większej ilości otyłych nastolatek sie biora...niestety :(

Gość gość
a ja zaooponuję, i to że jesteś szczupła i zgrabna nie znaczy, że masz jędrne ciało :D większość tych odyńców nawet na to nie patrzy, poza mną oczywiście ;), leci zwykle na naiwność wieku, łatwość rozładowania sexualnego, tak myśłłę, a one głupie i naiwne myślą sobie więcej :) ale porzućmy wrażobylstwo, myślę, jednak że kobieta po 30 jest więcej warta niż zapyziała 20cha, nawet nie mając już jędrności, zato zyskutje kunszt sławetności, delikatności, rozumienia i nie charczy jak zazdrosny burak :) bo wie, że dla swojego jest kimś więcej niżli tylko powłoką :D

no, z tą jedrnością to bym się jednak kłóciła:) Człwoiek jak ma te 17-20lat, przewaznie je smieciowe jedzenie, nie ma kasy na różne zabiegi typu peeling czy ujędrnianie. A na "starość" ma i pieniadze i jest tak zorganizowany, ze ma na to czas i chęci. Dla 20latka rówieśniczka fiu bzdziu będzie jak najbardziej odpowiednia- takie prawa młodości :)

Gość gość
z tym się nie kłócę, dla 20 latka fiubździu wystarczy zupełnie :)

Gość gość
Zwolenniczka - oceniaj po sobie. Każdy wiek ma swoje prawa, ale pianie że tylko 30 cud, miód malina świadczy właśnie o kompleksach. Tak samo jak to, że 20 latkowie mają fiu bździu - kto ma ten ma, ale da się i bawić i nie być naiwną, głupawą ptaszyną. Ale jak pisałam, każdy sądzi wedle własnego podobieństwa. x Zabiegi kosmetyczne? Stosuje je się z reguły gdy organizm sam nie daje rady, więc to może być i 20 owszem (są ludzie których naskórek nie łuszczy się tak jak powinien np), jednak starzenie się jest nieubłagane, więc statystycznie tryskać kolagenem będą dwudziestolatkowie a nie 30. 20letnia osoba nie potrzebuje aż tyle kasy jak 30 ;) x Nie ujmuję Ci urody czy atrakcyjności, kobiety do późnej starości potrafią fantastycznie wyglądać, ale Ty z łaski swojej nie mów, że skoro masz kasę to będziesz jędrniejsza bo to z deka jest śmieszne ;)