Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawi mnie... wymiary 2 latka

Polecane posty

Gość gość

Mam syna, 26 miesięcy. Duży się urodził, więc nie ludzilam się, że będzie malutki, ale tak patrzę na niego i zaczynam się bać. Pediatra w sumie nic nie mówi na ten temat. Pyta tylko co je, zagląda w kartoteke i twierdzi, że to geny. Mąż pamięta jak zawsze krzyczała na teściową, że jest za gruby musi schudnąć. Syn waży 17.5 kg, ma ok 98 cm, kupiłam mu buciki na wiosnę w rozmiarze 29 ( nie wiem może zawyzona rozmiarowka dł.wkładki 17.5 cm). W sumie na Roczek ważył 14.5 kg więc i tak trochę przystopowal, ale gdzie on buty kupi jak mu nozka w takim tempie będzie rosła. W zeszła wiosnę nosił 23 i 24.

Gość gość
Moja córka tez ma 26 miesięcy wazy 14 kilo mierzy 100 cm( ubrania kupuje 104cm), buty 25

Gość gość
Córka 23 miesiące 12 kg i 87cm

Gość gość
A może inne mamy się wypowiedza?

Gość gość
Córka 23 miesiące waga 13,5-14 kg wzrost 98 cm. Ubranka nosi na 104 a niektóre na 110. Rozmar buta 24 czasami 25. Zależy od buta.

Gość gość
Moj trzylatek: wazy 16 kg, stopa 17cm, nie wiem dokladnie ile mierzy ale ubrania nosi na 104.

Gość gość
Syn rok i dwa miesiące: stopa 26, wzrost 95, waga 15kg. Wg mnie wygląda na trzylatka. Ja z mężem jesteśmy wysocy.

Gość gość
Mój 2.5 latek ma 90 cm, waży 11 kg,rozmiar buta 24

Gość gość
Syn równe 2 lata, waga 11,600. Ubranka na 92-98, buty 23.

Gość gość
Wielkie stopy mają te wasze dzieci, jestem pod wrażeniem normalnie...

Gość gość
mali giganci :)

Gość gość
Kurdr no, mój też jest największy wszędzie gdzie się znajdzie. I najgrubszy - wielka głowa, ręce, nogi.... Mnie się on nie wydaje gruby, nie ma buzi grubej, ani brzucha Ale jak stanie przy rownolatkach... Mój mąż nosi rozmiar buta 47 i na serio ciężko jest mu kupić porządne buty,a jak młody go przescignie to będzie masakra.

Gość gość
Jedno wam powiem rodzice tych wielgusow: przescigacie się w tym które dziecko wyższe, większe, grubsze, a tak naprawdę to faszerujecie te swoje dzieci chemia w pożywieniu, zywicie ich kurczakami które są faszerowane hormonami żeby szybko rosły, to dzięki temu świństwu wasze dzieci takie duże, nie ma się z czego cieszyć, no ale...

Gość gość
Syn 22 m-ce ok 12 kg buciki 21

Gość gość
Syn 2 l wazy 14kg ma 94 cm buciki na 23

Gość gość
Tutaj na kafeterii dzieci zawsze były ogromne. Potem normalne mamy się martwią że ich dziecko jest malutkie. Mój syn w tym wieku miał 87 cm i 13 kg. Aha- mamuśki zazwyczaj podają wzrost z metek a nie stan faktyczny :P

Gość gość
Moje (2 lata i 2 mc) ma 86 cm, waży niewiele ponad 10 kg.

Gość gość
Moja corka ma 2,5 roku i jest duza jak na swoj wiek, ale to normalne w rodzinie mojego meza i mojej. Obecnie mala wazy 14 kg, wzrost ok 95 cm, buty rozmiar 24-26 zaleznie od firmy. Na bilansie 2-latka byla powyzej 97 centyla jesli chodzi o wzrost i w 75 w zakresie wagi. I ma super bujna czuprynke :-D Przy okazji dodam ze ja mam 171 cm wzrostu i waze 65 kg, maz 180 cm i ok 85-90 kg. Takze nie jestesmy drobni.. ;-)

Gość gość
Ma 24 miesiące waga 12,5 kg wzrost nie wiem nosi ubranka 92-98, a rozmiar buta 22-23

Gość gość
Córka 2 latka, 12,400 waga, 88cm wzrost i rozmiar bucika 23. Jak dla mnie w normie :)

Gość gość
Syn w wieku 2 lat mierzył 88cm/12kg,rozm.buta 25.Obecnie 97cm/15kg rozm.buta 27(wkładka 17cm).Wiek 2.8 m-cy.Wydaje mi się,że jest w sam raz.

Gość gość
21 miesięcy, córka . Wzrost 85 cm, waga 11,5 kg, rozmiar buta 23.

Gość Gosia Liszki
Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). Obecnie ma 18 miesięcy i planuję kupić rozmiar 25 kolejne Gucie (stopa 15 cm). Zimowe buty kupiłam we wrześniu jak miał 15 miesięcy (Bartki rozmiar 25) o dwa numery większe od letnich. Zima jest długa a Tomusiowi co 2 miesiące kupuję o rozmiar większe Buty. Tomuś jest dużym chłopcem jak miał roczek ważył 12 kg i miał 80 cm. Mój mąż ma 48 rozmiar buta i 195 cm. Dzieci jak dorosną mają o 2 numery większe stopy niż rodzice.

Gość gość
i po co ta deebilna reklamowa wyliczanka w każdym możliwym temacie, żałosny tr000lu??? :o :o :o