Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blanka0099

Wzrost...

Polecane posty

Mam 16 lat i 175 cm wzrostu. :/ Ten wzrost mnie dobija nwm czy coś mam zacząć brać czy nie...Rok temu się mierzyłam i wyszło mi 174,53(czy jakoś tak) cm wzrostu i w tym roku też się mierzyłam i wyszło mi chyba podobnie. Może wiecie czy coś jest na zahamowanie wzrostu? Lub cokolwiek innego? :)

Gość gość
nie ma nic takiego ,jak masz 16 lat to już raczej więcej nie urośniesz może z 1cm .

Wole raczej już nie urosnąć (nawet ten 1 cm xD) A nie wiesz może czy są jakieś na to leki żeby zahamować ten wzrost? Nwm dlaczego, ale odkąd zamieszkałam w nowym miejscu to mam wrażenie, że wpadłam przez te "otocznie" w różne kompleksy...:/ Jest trochę mi smutno, że dużo osób nie potrafi mnie zaakceptować taka jaka jestem...:/ Tam gdzie wcześniej mieszkałam to się tak nie przejmowałam za bardzo różnymi głupotami (prócz tego wzrostu z tego to ja nigdy nie byłam zadowolona).

Gość gość
pewnie masz wysokich rodzicow. nie przejmuj sie 175 cm to super wzrost, ja mam 165 i jestem kurduplem ;)

Gość gość
Ja w wieku 16 lat miałam 176 cm teraz mam 20 lat i wciąż tyle samo a mój wzrost jest czymś najbardziej wyjątkowym we mnie, czuje przez to dominację nad innymi, modelki muszą mieć minimum 175 cm bo wzrost uważany jest za ogromną wartość! Nawet nie wiesz ile jet dziewczyn, które oddałaby wszystko za choć 1 cm więcej, a ja w dodatku chodzę w 6 cm szpilkach i robie po prostu furlre^^ ale doskonale cie rozumiem bo jak miałam 16 lat to myślałam podobnie jak ty :*