Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostawiły mnie samą w środku nocy na ulicy:(

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu byłam na całkiem przyjemnym spotkaniu towarzyskim w jednej z poznańskich galerii, gdzie spotkałam dwie moje znajome. Ponieważ były bez samochodów, po skończeniu imprezy zaoferowałam się, że je podwiozę do domów ( miałam po drodze). Niestety, tuż po zapakowaniu się do mojego auta, zorientowałam się, że zamiast 3 opon mam flaki- więc zmuszona byłam wezwać pomoc drogową. Pomoc drogowa oswiadczyła, że przyjedzie w ciągu 20-25 minut, na co koleżanki stwierdziły, że one sobie wobec tego zamówią taksówkę i nie będą czekały ze mną. Odpowiedziałam, ze tak oczywiście, choć potwornie się bałam zostać sama ( dochodziła pólnoc) na ciemnej uliczce, w niebezpiecznej dzielnicy. Jedna jeszcze krzyknęła na do widzenia " uważaj, wsiądź do samochodu, bo tam na skwerku jakaś żulerka siedzi i przeklina" i pojechały. Ja zostałam sama, na lawetę czekałam ponad pół godziny w potwornym strachu. Mój narzeczony ( był wtedy za granicą) stwierdził, ze zachowały się fatalnie i powinny były poczekać ze mną. Miał rację?

Gość gość
olej te pseudo psiapsiolki. interesowne panny i tyle.

Gość gość
Chyba ma rację.

Gość gość
zachowaly sie brzydko, nalezy unikac takich osob

Gość gość
Zalosnie. Tym bardziej ze zaoferowalas im pomoc. Bylas grzeczna. Zalosne, glupie, bleee.

Gość gość
no widzisz.ty im zaoferowałaś pomoc i na nie czekałaś a one miały cię gdzieś i nie chciały czekać na ciebie. idiotki. nie imprezuj z nimi

Gość gość
Chociaż te kilka minut dłużej powinny ci potowarzyszyć, ale może się spodziewały, że na taksówkę czekałyby dłużej niż ty na lawetę i też się bały?

Gość gość
Ktoś ci spuścił powietrze z kół? Czy jeździłaś na flakach xD?

Gość gość
Dzwoń po pomoc drogową - szybko ci pomogą :) Kiedyś sie bardzo wzbraniałam przed skorzystaniem, BA!, poproszeniem kogoś o pomoc, ale naprawdę nie ma na co czekać jak coś sie dzieje :) spisz sobie kilka namiarów do tel w razie W, nie wiem skąd jesteś, ale jak okolice Torunia/Bydgoszczy to polecam www.sobcom.eu

A skąd mialy wiedziec ze sie boisz byc sama ? Jak ich poinformowalas to co innego ale zakladam ze niemowilas im o swoich potrzebach. Też bym pewnie pojechal gdybys nic niemowila

Nie uważam żeby zachowały się nagannie. Przecież nie da się zsynchronizować taksówki i pomocy drogowej tak żeby przyjechały jednocześnie. Ktoś zawsze by został sam przez dłuższą lub krótszą chwilę. Albo one w oczekiwaniu na TAXI albo ty w oczekiwaniu na pomoc.