Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bedzie mnostwo zdziwaczalych i szajbnietych starych panien

Polecane posty

Gość gość
No ale mi straszne, dziewczyna powiedziała ze nie jest dziewicą, a jest :D tez stosowałam taka metodę i kiedy już byłam długo ze swoim partnerem, a właściwie gdy mi się już oświadczył powiedziałam mu ze go oszukalam bo jestem dziewica, a nie powiedziałam mu o tym bo nie chciałam takiego co tylko na tym mu zależy i tez dlatego ze się trochę tego wstydzilam, jego reakcja była taka ze był zdziwiony, ale też się ucieszył trochę :) zrobiłam to z nim dzień przed ślubem i było cudownie :D

Gość mmm mmm
Ja tam wole nie dziewice jest większe prawdopodobieństwo że taka w trakcie długiego związku czy też małżeństwa nie zdradzi, bo będzie chciała się przekonać jak to jest z innym

Gość gość
Widzi blone i sie za nia rozglada tylko ci o tym nie mowi. Ja zawsze to rozgrywam tak ze nie mowie o tym dziewczynie ze dziewictwo jest dla mnie wazne bo wlasnie moze mnie oklamac jak ta zaklamana idiotka z gory. Natomiast to i tak wychodzi w lozku. Jesli dziewczyna bylaby dziewica to bym docenil i przy niej zostal. Natomiast trafialem na nie dziewice stale i po pierwszym seksie mialy juz na mnie dozywotni zakaz. Oczywiscie mowie dlaczego :) jak ktos chce sie zenic z klamczucha to jego problem :P

Gość gość
8:34 co za bzdura qrwa zawsze bedzie qrwa i zawsze bedzie chciala sie przekonac jak to jest z innym i innym i innym... Ale dziewice maja ta przewage ze nikt w nie ladowal swego kootasa i nie zalewal sperma a to duzy plus dla prawdziwego mezczyzny (takiego jak ja).

Gość gość
A jak kobieta będzie chciała po ślubie to co zrobisz? :P I nie mówi tu o ślubie kościelnym tylko cywilnym :)

Gość gość
Ja jestem dziewica i chce prawiczka koniec kropka :)

Gość gość
Nie wiem ktora wytrzyma kilka lat do slubu jeszcze takiej nie spotkalem co wytzymala by chociaz miesiac :P

Gość gość
Jak dobrze ze jest tak mało takich debile jak ty autorze :) facet może r/u/ch/ac się po kątach, a dziewczyna nie :D skretyniale myślenie i tyle, męski dzi/wk/arz

Gość gość
A jak sprawdzisz ze to prawiczek? Bo po was to widac golym okiem wystarczy do c**y zajrzec :)

Gość gość
Ja miałam swój pierwszy raz po ślubie w wieku 25 lat i co mu po tym jak mnie facet zdradził który tak czekał na ten moment, mam 32 l on 34 i poleciał do jakieś 18, żałuję że trzymałam dla niego dziewictwo, d*****arz jak każdy inny facet co k****i się na bokach a potem chce dziewicy a potem wielkie zdziwienie jak nie chce robić tego czy tamtego w łóżku

Gość gość
A prosta sprawa, nie zamierzam kochać się do ślubu to po pierwsze, a nie każdy facet wytrzyma jak nie jest prawiczkiem, a po drugie nie jestem co do tego ufna, wiec zawsze wyszukuje się informacji o jego przeszłości, dopisuje się jego byłych,i momoże i jestem dziwna ale sprawdzam ich wariografem, ale i tak prawda się okazuje gdy się byłych spyta

Gość gość
Czlowiek jest gatunkiem poligynicznym wiec facet moze a wy juz nie tepa zwolenniczko rownouprawnienia

Gość gość
dopytuje

Gość gość
9:03 mniej wiecej tak wszystkie reagujecie gdy po seksie ze mna oswiadczam ze was nie chce bo nie bylyscie dziewicami :D

Gość gość
Tylko ze ja jestem dziewica i nie zamierzam go oddać dla takich p/i/e/r/dół i świn

Gość gość
Kobieta tez ma prawo do przyjemności, a nie tylko wy

Gość gość
Ze tez w internecie same dziewice siedza a w zyciu zadnej nie mialem... :)

Gość gość
Bo żadna nie mówi ze nie spotkać takiego d/u/p/k/a :)

Gość gość
Klamiecie tu w internecie na temat swojego dziewictwa i tyle :]

Gość gośćlesbijka
Ja jestem lesbijka i mam gdzieś wasze bezmozgowe myślenie :D biedni mężczyźni nie mogą wytrzymać bez seksu, rozdziewiczaja a potem szukają dziewicy żeby tylko ja zostawić, dlatego wolę kobiety bo one takie nie są ;)

Gość gośćówa
lesbijka masz rację

Gość Słodka Kotka 27
Bo mają rację, bo taka jest prawda? :D

Gość gość
jak dla mnie i dziewice, i prawiczki to trochę żałośni ludzie - musiałam mojego chłopaka wszystkiego nauczyć, budować w nim pewność siebie (sądził wręcz, że jest impotentem), teraz mam dobrego kochanka i świetnego partnera, ale i tak podejrzewam, że brzydko mi się odpłaci za cierpliwość i wyrozumiałość, a tematy takiego kretyna jak autor tylko mnie w tym upewniają.

Gość gość
Chciałabyś żeby każdy facet rodził się doświadczony? Co za tempak... Kapitalny pomysł autora roochać a potem olewać te ktore nie były dziewicami. Proste i skuteczne :)

Gość gość
To po ch/u/j rozdziewiczacie?