Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmalinka

Strefa Kobiet Fitness Beauty Łódź Opinie

Polecane posty

Gość gośćmalinka

Ktoś z Was był? Jakie wrażenia zrobiło na Was to miejsce? Ceny wygórowane, czy raczej nie? Pytam, bo chciałabym zapisać się na serię zabiegów wyszczuplających, tylko nie wiem czy jest warto :)

Gość gość
Na mnie bardzo pozytywne. W sumie uważam, że jest to jedyna miejscówka w Łodzi, która całkowicie zasługuje na najwyższą notę. Bardzo komfortowe warunki lokalowe, wszystko takie nowoczesne, eleganckie, no i co najważniejsze - wszelkie zabiegi wykonywane są starannie. Co prawda nie miałam okazji korzystać z zabiegów wyszczuplających, gdyż nie są mi one potrzebne ;), ale słyszałam wiele klientek, które sobie chwalą. ;)

Gość gość
bylam i nie zaluje duzo ludzi zawsze tutaj jest ale za warto korzystac z uslug ceny przystepne, parking bezpłatny, monitorowany, najnowoczesniejszy sprzet i aparatura polecam

Gość gość
Polecam zabiegi modelujące :) Jestem już po kilku i efekty rewelacyjne :) W sumie Strefa Kobiet jest moim ulubionym miejscem. Dogodna lokalizacja i bardzo dobra cena :)

Gość tilona5
A ja jeszcze mogę dołożyć, że na pierwszej wizycie przeprowadzany jest szczegółowy wywiad dotyczący stylu życia, ew.problemów zdrowotnych, wiem bo również chodziłam tutaj na zabiegi wyszczuplające Więc byłam pozytywnie zaskoczona takim podejściem. Miła, kompleksowa obsługa. Dziewczyny jak przygotowania do lata ?:D

Gość gośćmalinka
Dziękuję kochane za opinie ;) Jestem już po pierwszym razie. Niesamowita atmosfera panuje w tym miejscu :) Byłam mega zadowolona po pierwszy wizycie, jutro idę po raz drugi. Ja już się przygotowuję od marca do lata :P

Gość gość
A ktoś może był tutaj na thermoliftingu ? Jestem zainteresowana tym zabiegiem.

Gość gość
Ja też właśnie mam zamiar się pytać o thermolifiting. Ktoś odpowie?

Gość gość
Dość złożony zabieg, no i w tym miejscu nie oszczędzają na impulsach jak w większości gabinetach.

Gość gość
A gdzie dokładnie znajduje się ten salon ?

Gość gość
Al. Bandurskiego 7 Atlas Arena :)

Gość gość
mają super wyposażony salon.... szczególnie w aparaturę do modelowania sylwetki polecam :)

Gość gość
polecam, byłam ostatnio na zabiegu i jestem zadowolona na pewno wrócę ponownie :) W sumie nie znałam wcześniej takiego miejsca.

Gość gość
ja dziś czytałam dużo opinii o nich i widzę, że są naprawdę pozytywnie chce się zdecydować na zabiegi modelowania sylwetki może się zdecyduje właśnie w tym miejscu - kto wie

Gość gość
ja chodziłam na zabiegi wyszczuplające i mogę szczerze polecić mają chyba najlepszy sprzęt w mieście no i dobre ceny!

Gość gość
no ja dzięki Strefie Kobiet mogę spokojnie założyć swoj strój dwuczęścowy i paradować na plaży rok temu było to nie do pomyślenia.. ;) a to wszystko dzięki zabiegom wyszczuplającym, które działają!

Gość gość
dobra, dobra dziewczyny,a możecie mi powiedzieć jakie tu są w ogóle ceny? też bym chciała wybrać sie na takie zabiegi wyszczuplające, ale najpierw muszę wiedzieć, czy mnie stać :D

Gość gość
no czasami można trafić na fajne promocje, co do samych cen uważam, że są jakieś wygórowane, więc będziesz zadowolona spokojnie nie wydasz fortuny :)

Gość gość
cenię to miejsce za komfort, za luksusowe zabiegi kosmetyczne cokolwiek bym nie wybrała, to i tak przyniesie efekty :) polecam!

Gość gość
ja zastanawiam się nad makijażem permanentnym podobno dobre opinie , ale sama nie wiem ktoś był?

Gość gość
byłam :) osobiście jestem zadowolona i to bardzo, bo nie było to pierwsze drogie, po drugie brwi mam zrobione idealnie :) wyrównane, zaznaczone :)

Gość gość
ja byłam na wielu zabiegach w tym salonie, to co mnie urzekło, to z pewnością wysoka jakość usług, kapitalne wnętrza, intymna atmosfera, każdy zabieg wykonany z precyzją w oparciu o zasady bezpieczeństwa i czystości

Gość gość
dla mnie najważniejsze jest to, że pracują na najwyższej jakości specjalistycznym sprzęcie, do tego ciągle poszukują nowości zabiegi są ok, ceny też, i możliwość ulepszania swojej sylwetki, i to w jednym miejscu

Gość gość
jestem po mezoterapii bezigłowej w tym gabinecie kosmetycznym cel był taki : zniwelować cellulit i wymodelowac sylwetkę mezoterapia bezigłowa zrobiła na mnie kapitalne wrażenie bez bólu , bez żadnych igieł, w sposób bezpieczny dla mojej skóry i skuteczny cellulit wyraźnie zmniejszony, sylwetka pięknie wymodelowania, nawet mieszczę się już w swoje ulubione jeansy :)

Gość gość
witam, ja jestem ciekawa waszej opinii na temat mikrodermabrazji wodno-tlenowej? czy ktoś z was wyleczył tutaj w ten właśnie sposób zaskórniki ? przyznam, się wam, że od lat walczę z nimi już na różne sposoby, ale wszystko zawodzi w Strefie Kobiet nigdy nie byłam, ale słyszałam dobre opinie, więc z checią bym się wybrała więc co sądzicie? proszę o opinie

Gość gość
ja jestem z tej mikrodermabrazji bardzo zadowolona, ponieważ zabieg trwał około godziny i był całkowicie bezbolesny. Bezpośrednio po zabiegu skóra była jedwabiście gładka i promiennie rozświetlona, czyli to czego oczekiwałam bardzo się cieszę, że w Strefie Kobiet oferują tyle ciekawych zabiegów kosmetycznych

Gość gość
jaka jest cena takiej mikrodermabrazji ? czy trzeba chodzić regularnie na zabiegi, czy jeden zabieg wystarczy? jak to jest ?

Gość gość
dowiesz się wszystkiego na konsultacji ja przekazałam mamie bod podarunkowy z okazji dnia matki, mam nadzieję, że też będzie zadowolona, bo o tym salonie slyszalam same dobre opinie sama osobiście nie korzystałam z usług,alemam to w planach może ktoś mi powie,czy wykonują tu zabiegi usuwania włókniakow i innych naturalnych pieprzyków, narośli? w jakej cenie? jaka metoda jest praktykowana?

Gość gość
ja wyleczyłam tutaj przebarwienia, jeśli chodzi o niedoskonałości skórne, to mają wiele zabiegów, ale każdy dostosowują do potrzeb klienta,dzięki czemu wady są szybko niwelowane uważam,że nie ma nic lepszego niż korzystanie z usług takiego profesjonalizmu pozdrawiam,Maja