Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

nie mam zupelnie checi do zycia , swiadomosc ze bede

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

coraz starsza i coraz brzydsza skutecznie zniecheca mnie to wszystkiego, nawet dzieci juz nie chce? po co ? powiela ten sam beznadziejny ziemski los mysle o samobojstwie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
jeste艣 kompostem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dziewczyna im starsza tym lepsza w 艂贸偶ku, nie pope艂niaj samob贸jstwa bo jeszcze Twoja ci.pka z niejednym kusiem si臋 spotka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzieci to Ci akurat nie 偶ycze. Mam jedno i same k艂opoty. Dasz rade, pamietaj 偶e " ka偶da zmora znajdzie swego adoratora". Wyjdz do ludzi, wyluzuj, wszystko si臋 u艂o偶y ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
potwora chyba, a nie zmora... xx chcie膰 zab艂ysn膮膰 i si臋 skompromitowa膰... :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mialam 4 adorator贸w ale te zwiazki z nimi tez wydawaly mi sie bezsensu studi贸w nie skonczylam bo stwierdzilam ze po co mam sie meczyc jak i tak sie zestarzeje i umre i mam tak ze wszystkim leze calymi dniami lub spie lub siedze przed komputerem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prawictwo pospolite 137
liczy si臋 si臋 wn臋trze , a nie wygl膮d .. Mozesz sie zestarze膰 , ale ci膮gle by膰 m艂oda duchem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale ja sie nawet nie martwie o figure sama nie wiem o co mi chodzi mam jakas awersje do zycia:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam to samo. Nic mnie tu w zasadzie nie trzyma. Jak bym spojrza艂 na siebie w obecnym stanie za 10 lat, to widzia艂bym samotnego 34 kawalera, w dodatku z niech臋ci膮 do 偶ycia.

Udost臋pnij ten post