Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kalisi

Libido leży i kwiczy

Polecane posty

Gość Kalisi

Drogie Panie, pytam tutaj, bo ostatni lekarz stwierdził, że "taka moja uroda" i musi już być tak zawsze. Chodzi o prawie absolutny brak ochoty na seks. Prawie absolutny oznacza, że mam ochotę góra 2 razy w miesiącu, a i tak czasem tylko do momentu inicjacji. Zwalać winy na partnera nie mogę. Jesteśmy razem niecały rok. Jestem zakochana po uszy. Odpowiada mi pod każdym względem, podoba mi się, jest dla mnie dobry, wspiera mnie, kocha, jestem dla niego atrakcyjna. No, problem nie leży w związku. Przez pierwsze miesiące problemu z libido nie było. Jak to na początku związku. Dopiero teraz, chociaż między nami nic się nie zmieniło. Partner ma ochotę i inicjuje kontakt. Ja się zgadzam i nawet dochodzę, ale tak.. mechanicznie. Mam 25 lat i zdiagnozowany zespól policystycznych jajników. Zazwyczaj jestem na tabletkach antykoncepcyjnych, żeby w ogóle dostać okres. Odstawiłam 3 miesiące temu, bo nawet ten raz w miesiącu nie miałam ochoty. Ja rozumiem, że w związku nie cały czas będą motylki. Ale czy to nie za szybko? Ktoś miał podobnie? Jakieś rady?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować