Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie meczy was to karmienie piersia

Polecane posty

Gość gość

syn ma 3 mies karmie ga piersia ale jestem tym tak zmeczona....czasem cycek co pol godziny. Przed wyjsciem piers po dotarciu na miejsce piers. Wieczor caly na piersi meczy to strasznie

Gość gość
Nie, moj syn je w dzień co ok 2h a w nocy co 4. Córkę karmilam 1,5 roku, syna będę pol. Musze się odbudować, no ciaza, karmienie, znów ciaza, karmienie.

Gość gość
a mnie tak wygodniej:) czasem jak wychodze na zakupy to odciagam zeby maz podał córce,moja córka szybko je 10 minut i pojedzona jest:) i nie mymla dalej cycka tylko dajke jej smoczek

Gość gość
męczy i dlatego zaprzestałam. Ale ile się nasłyszałam od kobiecej części rodziny. Jedna kuzynka zamówiła mi nawet bez mojej wiedzy i zgody wizytę do poradni laktacyjnej (oczywiście nie skorzystałam)

Gość gość
meczylo i karmilam 5 tyg

Gość gość
A o laktatorach nie słyszałaś?

Gość gość
ku/rwa ja już tak 15 miesięcy i mam dość ale teściowa i mąż mi każą i nie mam wyjścia bo małemu jak nie dam piersi to płacze a oni mi wtedy z domu każą wychodzić :-(

Gość gość
Tak, trochę mnie męczyło, szczególnie na początku. Ale później już było to coraz mniej i mniej uciążliwe, a ile korzyści i szczęścia dla dziecka, a radości i dumy dla mnie. Pierwsze karmiłam 2 lata i drugie zamierzam tak samo długo.

Gość gość
Jezu dwa lata ja to bym oszalala. Karmilam 5 tyg i koniec. Zero wolnosci

Gość gość
gość dziś a cycki do kolan?

Gość gość
troche meczy. meczy mi suty. nie przeszkadza mi to, ze tyle czasu to zajmuje, bo lubie go trzymac w ramionach. meczy mnie mysl, ze boli go brzuszek przeze mnie, przez to, co zjem. ale butelka tez ma swoje minusy :), jak wszystko

Gość gość
Nie męczy......Każde karmiłam 2 lata.... Cycki to fo kolan mają te co nie ćwiczą, ja pływam ci drugi dzień i cycki mam w dobrej formie... A meczylyby mnie te buteleczki o smoczki podgrzewacze i wyparzacze

Gość gość
mnie tez nie męczyło, dla mnie kp bylo wygodą.

Gość gość
nie męczy. można się przyzwyczaić :) dziecko ma 11 mies. i na razie nie myślę o odstawieniu:)

Gość gość
Szczesliwe dziecko to szczesliwa mama. Troche mnie meczylo kp na poczatku ale dziecko wylo po mm godzinami, wiec wybralam kp dla dobra dziecka.