Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gostkowa

czy to mogło być poronienie?

Polecane posty

Gość gostkowa

Witam kobitki coś mnie zastanawia. Zawsze ale to zawsze mam okres co do dnia, równiusienko, zawsze dostaje go wieczorem. No i miałam sytuuacje, niech to będzie w środe, około tygodnia przed pplanowanym ojresem przenosiłam pralkę:) Dzwignęłam i zaczął pobolewac mnie brzuch jak na okres po jakims czasie. Na drugi dzien dostałam okres, strasznie słabo sie pod czas niego czułam jak nigdy, moj maocz ma zapach podobny do tego po porodzie. co o tym myslicie?

Gość gość
Mocz zmienia zapach przed porodem, pierwsze słyszę Nie wiem skąd my to mamy wiedzieć a ty wiesz ? Mnie ostatnio brzuch pobolewal jak na okres i pojawiło się trochę krwi a to było 2 tyg po okresie, w moim przypadku ani na owulacje ani na okres to nie była pora

Gość gostkowa
No właśnie zaraz po urodzeniu dziecka mój mocz miał dziwny, mysi taki zapach. Lekarz mówilł, że to przez uchodzenie hormonów. DZwignelam i zaraz zaczal sie okres, dlatego mysle ze to moglo byc wczesne poronienie

Gość gość
Czasami wystepuje ciaza biochemiczna. Nie wiem czy to poronienie. A o tym moczu tez pierwsze slysze :)

Gość gość
Czasami zdarza sie ciaza biochemiczna. Nie wiem czy to poronienie. A o zapachu moczu pierwsze slysze

Gość tkskskzsksk
U mnie po porodzie mocz też miał inny, bardzo intensywny zapach, aż lekarza pytałam, nie pamiętam odpowiedzi

Gość gość
Jakie poronienie tydzień przed miesiączką? Kobieto!

Gość gostkowa
a co w tym dziwnego, ze tydzien przed miesiaczka? zarodek mogł na chwile juz sie zagniezdzic, czemu wy takie zdziwione zapachem moczu? szkoda ze zamiast konkretnych odpowiedzi sa jakies domysly i moje tlumaczenia tego co napisalam.?

Gość gość
No tak to idź i pochowaj podpaskę. I miej żałobę 3-letnią bo dostałaś okres tydzień przed @. I to na 100% poronienie. Czy wy baby normalne jesteście czy wam do reszty na mózg siadło?

Gość tysiaczeek
Mogłoby to być poronienie gdybyś dostała okres tydzień po terminie miesiączki a nie przed...

Gość gostkowa
No ok ale po co odpowiedzi typu "pochowaj podpaske", "lecz się kobieto". Czemu w was tyle jadu, nienawiści do drugiego człowieka? Tak bardzo potrzebujecie kogoś obrazic? Pamiętaj tak naprawde nie jesteśmy w necie anonimowi.

Gość gość
o zapachu moczu po porodzie pierwszy raz słyszę -a rodziłam 2 razy. Gdyby to miało być poronienie to musiałabyś zajść w ciążę wcześniej niż wynika to z ost. okresu. Więc albo ostatnie krwawienie to nie był okres, albo to wina jakichś zaburzeń hormonalnych. idz do gina na wizytę żeby sprawdzić czy wszystko jest ok. Nie każde krwawienie to okres.

Gość gość
Ja też miałam dziwny zapach moczu po porodzie, nie rozumiem, czemu te głupie kwoki tak sie dziwia! Pewnie, ze mogłaś poronic, świeżo zagnieżdżony zarodek mógł byc! Jesteście nieduczone!