Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wkopalam sie

Polecane posty

Gość gość

Hej, chciałabym wam streścić moją historię i zapytać o radę. Mam 22 lata i mam chłopaka, który ma lat 19. Oboje mieszkamy w Londynie, tym roku na początku lata mamy wyjechać za granicę i ogólnie mamy masę planów itd, mimo ze nie jestem pewna czy go kocham, zaplanowalam z nim nastepny rok. Niedawno poznalam jego kolegę (lat 23)... Ten kolega jest Litwinem i zawrócił mi w głowie... serio, jest mega przystojny i inteligentny, poza tym mówi ładnie po angielsku (nie duka i nie ma ciężkiego akcentu). Zwracam na to uwagę, bo sama mieszkam tutaj juz parę lat i intensywnie uczylam sie akcentu itd. Ale do rzeczy. Ten Litwin przyjechał tu ok 2 lata temu. Na Litwie miał dziewczynę (Polkę) ale zostawił ją tam. Sytuacja jest między nimi taka niepewna, bo on nie chce wrócić na Litwę a ona nie chce przyjechać do Londynu. Ale on mówił mi, że sam nie wie. Mało tego! Poszliśmy kiedyś na piwo (ja+moj chlopak+ten Litwin) i on głośno przy moim chlopaku powiedział, ze najbardziej kręcą go rudowlose dziewczyny (a ja właśnie mam rude włosy). Moj chlopak przybrał poker face... no nic. Teraz siedze i mnie trzęsie jak myślę o tym Litwinie. Wysoki, ładna twarz (taka skandynawska), niebieskie oczy, blond włosy. Do tego inteligentny i rozgarniety. Zastanawiam się teraz czy kiedy nadarzyla mi się taka okazja, powinnam splawic mojego chlopaka? Co byście zrobili na moim miejscu? Moj chlopak to nudziarz, poza tym jest tak mega potulny, ze az czasami działa mi to na nerwy, bo ja jak sie zdenerwuje to mam ochotę się z kims poklocic i posprzeczac, a nie widziec go przerazonego i bliskiego płaczu. W każdym razie rzecz, która napawa mnie wątpliwościami to niewyjaśniona sprawa dziewczyny Litwina. Jak myślicie, powinnam próbować? Ps. Moj obecny chlopak jest Dunczykiem

Gość gość
próbuj, nie ma sensu być z kimś kogo nie kochasz jeszcze on jest sporo młodszy, w sensie w takim wieku 3 lata to jest dużo, ja jak miałam 19 lat to byłam dzieckiem, a teraz mam 23 lata to jestem już całkowicie ogarnięta życiowo, więc chyba nie ma sensu żebyś męczyła tego swojego, bo jestes za stara dla niego, spróbuj z tym Litwinem, skoro taki fajny i wiekowo ci odpowiada, przeciez nikt nie mówi, że twoje związki mają być na całe zycie, szukaj odpowiedniego i idź do przodu

Gość gość
ja tez mysle, ze swojego chlopaka nie kochasz. co do tego Litwina to przyjrzyj mu sie lepiej zanim zaczniesz za nim szalec....dobry wyglad i to, ze lubi rude to troche malo... radze jako starsza od ciebie baba...

Gość gość
Dzięki za odpowiedź. Jeszcze się zastanawiam czy warto ryzykować czy nie. Muszę się zorientować czy ten Litwin faktycznie na mnie leci. Ale dzięki jeszcze raz, po prostu potrzebuję czyjejś oceny tak na zimno bo ja sama boję się że zrobię jakąś głupotę

Gość gość
Znam tego Litwina trochę, mamy wspólne zainteresowania i dobrze się dogadujemy, więc to tez nie tak że lecę tylko na wygląd. Mam wrażenie, że jest bardziej interesujący od mojego obecnego chlopaka. ..