Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brac czy nie brac ? oto pytanie

Polecane posty

Gość gość

trafil mi sie taki oto okaz,naiwny bardzo - wierzy we wszystko co mu powiem, jest głupi wiec latwo mozna go okrecic wokol palca, robi wszystko zeby mi zaimponowac, nawet chyba nie zauwazyl kiedy stal sie uległy. spełnia moje zachcianki,totalnie zwariowal. brac czy nie ? z jednej strony tak meczyc sie cale zycie z glupim czlowiekiem jest meczace...zwłkaszcza ze ja jestem bardzo inteligentna, bystra, uwielbiam aktywne zycie. a on na odwrót - głupi, bez zadnych przyjaciół czy zainteresowań (poza jednym-gra w golfa 2 razy do roku :D) w dodatku prawiczek ktory nie wie jak ma sie za mnie zabrac..tyle czasu,a on nawet mnie nie przytulil. co robic?oplaci mi sie zycie z nim?

Gość gość
w moim wieku, nie ma duzo kasy choć ma jakieś tam perspektywy na zycie lekko ponad przecietne ;) ale na to nie patrze, z tego wzgledu ze moja matka wziela bogatego a szczesliwa nie byla, ja od zawsze bylam zosia samosia czyli niezaleznosc bez wzgledu na to,czy jestem w zwiazku ,czy nie.. oczywiscie ze skapcem bym nie byla .. z tym to obawiam sie,ze bedzie ciezko. ze wzgledu na ta glupote, brak obycia ... ale za to jest dobry, jego rodzice tez, jest z dobrego domu. musze sobie wszystkie plusy i minusy ogarnac :D nie chce wyladowac z reka w nocniku . mamy po 21 lat.

Skoro uważasz, że jest dla ciebie za głupi daj mu spokój.