Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta wie o uczuciu ale

Polecane posty

Gość gość

nie reaguje. Nalezy do smialych i otwartych osob,nawet czasami bezczelnych. Na pewno tez bystrych. Laczy nas zwykla znajomosc. Zakochalem sie i dawalem jej to do zrozumienia wiele razy,głupi by się domyslil. Kiedys prawie "postawilem" ja pod sciana. Zaczela zbywac temat, przez nastepne dni miala bledny wzrok w mojej obecnosci, niechetnie sie odzywała itp. Po jakims czasie jej minelo. Co to oznacza? Drogie kobietki moze doradzicie?

Gość gość
A jesteś wolny czy żonaty?

Gość gość
9.57 pytanie w samo sedno. Odpowiedz autorze a odpowiem Ci z tej drugiej strony. Jestem tak jakby w roli tej dziewczyny :) Moje zachowanie, a raczej hm chłód ma swoje podstawy, a jednak nie jest mi On obojętny.

Gość gość
Co to znaczy, że prawie postawiłeś ją pod ścianą?

Gość gość
Rozwińcie temat,zwłaszcza do gościa z 10.36.Ciekawi mnie zagadnienie.

Gość gość
10.36. To ja. Z mojej strony wygląda to następująco. Znajomość, coraz więcej wspólnych tematów. Coraz częstsze rozmowy, setki wiadomości.. tęsknotą przy pożegnaniu i radość przy spotkaniu. W końcu obsesja.. myśli krążą wokół niego. Juz wiem, straciłam głowę, to coś subtelniejszego.. Radość, endorfiny , stado motyli, świat jest tak kolorowy. Wszystko jest piękne. Dzień w którym on daje mi odczuć ze z jego strony to też coś wyjątkowego Jestem Najszeczesliwsza osoba na tym świecie! .... i nagle zderzenie z rzeczywistością. Ale On jest zajęty, bardzo zajęty.. smutek, żal, wszystko jest czarne i białe. Martwe motyle. Nicość, pustka. On ma żonę, nic z tego nie będzie. Nie wierzę w bajki, wiem co czuje on, wiem co czuję ja. I na tym koniec. Jestem obojętna, nie patrzę, unikam. Nic nie ma już sensu. Jeden wielki chaos, tylko to zostało.