Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkumpel

Powiedzieć mu ?

Polecane posty

Gość gośćkumpel

Kumpel z którym wynajmujemy mieszkanie poznał podczas Bożonarodzeniowego pobytu w Polsce laskę w której zabujał się na amen. Z opowiadań i fotek okazało się że ją znam i to bardzo dobrze. Chodziliśmy do jednej klasy i nie tylko. Przerobiliśmy wszystko, dosłownie wszystko. Wiem, że przez ten rok, co niby byliśmy razem, bzykała się też z innymi. Teraz przyleciała do niego na Wielkanoc. Ja na ten czas wyprowadziłem się do dziewczyny. Po wszystkim zapytałem oczywiście jak było a on: No co ty, ona nie jest z tych co to na pierwszym dejcie od razu dają dooopy. Jeszcze dziewica ? A co ty myślisz ! Kolana mi się ugięły. Jak go wyleczyć z tego zaślepienia ?

Gość gość
to jest Twój kumpel, powiedz mu

Gość gośćona27
Powiedz mu, kiedyś sie wyda i kumpla stracisz. Ty pewnie chciałbyś wiedzieć na jego miejscu.

powiedz mu prawde - w koncu nie twoja wina ze znales ja wczesniej.

Gość gośćkumpel
Żal mi go. Nie wiem, czy ona z premedytacją gra rolę świętej, czy on ją sobie tak idealizuje. Potrafi do świtu gderać z nią na skajpie. Jak mu powiem, to się chłopak załamie.

Gość gość
a może to nie ona poproś go o zdjęcie sprawdź zanim coś chlapniesz

Gość SpokoMalutka
A ja na Twoim miejscu najpierw spróbowałabym porozmawiać z nią, żeby wszystko mu powiedziała albo zapytała dlaczego go okłamuje, skoro podobno go kocha. Może dziewczyna wstydzi się teraz swojej przeszłości i nie chce wyjść na taką jaka była, może się zmieniła. Nie zmienia to jednak faktu, że "przeszłość jest tatuażem i nic jej nie zmaże". Jeśli dziewczyna nadal będzie się wypierać i kłamać swojego partnera w żywe oczy, to pogadaj z kumplem. Jesteś jego przyjacielem i chociaż ze względu na to powinieneś chociaż spróbować doprowadzić do tego, żeby przyjaciel nie żył w toksycznej relacji.

Gość gość
Może się zmieniła, młodzi ludzie często szaleją i popełniają błędy, powinieneś powiedzieć mu że ją znasz i spotkać się z nimi razem i zobacz jaka będzie, może po tamtej dziewczynie śladu juz nie ma. Za przeszłość nie wolno nikogo karać i przekreslac związku.

Gość gość
taaa.. zmieniła się i udaje dziewicę pewnie zoperowała sobie błonkę :D z takimi się nie dyskutuje perfidna szmata jeśli faktycznie koleś ma 100% pewność to niech powie koledze jaka ma fajną kobietę dziś wszyscy wszystko zamiatają pod dywan za błędy przeszłości trzeba płacić

Gość gość
za przeszłość może nie, ale jej kłamstwa są teraźniejszością... chyba że to ten kumpel kłamie, a ona była szczera, w takiej sytuacji co miał mu powiedzieć? że jego dziewczyna się kiedyś puszczała

Gość gość
powiedz mu.

Gość gość
Powiedz, jeśli jej barwna historia jego nie przerazi i zechce z nią być niech będzie, jego życie. Co będzie gdy po 10 latach się dowie, że jest w związku z puszczalską cizią, a ty o wszystkim wiedziałeś. Powiedz, na spokojnie. Jeśli facet fajny to zasługuje na normalna partnerkę, nie na wydmuchana przez wszystkich "dziewicę"

Gość gość
teraz wszystkie szmaty będą broniły swojej przedstawicielki

Gość gość
powiedz mu, bo jak sie pokłócą to ona i tak mu wypapla, stracisz kumpla. pokaż miu jakies zdjecie klasowe aby uwierzyl i pooopowiadaj o niej. po co ma sie pakowac w bagno albo potem jakies dziecko itd??

Gość gośćkumpel
Nie powiedziałem, że jest puszczalska. Kumpel wie, że się znamy, jak przyleciała to posiedzieliśmy trochę, powspominali stare czasy. Nie mogę mu tego powiedzieć, wiem jakie to uczucie, miałem okazję poznać „byłego” mojej dziewczyny i muszę przyznać, że źle się czuję w jego towarzystwie. Świadomość, że bywał w jej najintymniejszych miejscach, nie jest bynajmniej podbudowująca.

Gość gość
Faceci powinni trzymac sie razem. Powiedz mu.

Gość gośćkumpel
Bosche ! Ludzie ! Ona jest w ciazy ! Byl w ten weekend u niej, wiadomo, od razu zareczyny, termin slubu, kumpel wniebowziety. A mnie jakos nie chce sie wierzyc, ze po kilku m-cach, spotykajac sie gora co 2-3ci weekend mozna zajsc w ciaze. Doprawdy, zaznali lask niebianskich....

Gość gość
to czemu mu idioto wcześniej nie powiedziałeś? cyrk świata. zrobił dziecko k*rwie i z k*rwą ma dziecko i teraz z tą k*rwą będzie żył. a ty o wszystkim wiedziałeś.

Gość gośćkumpel
Probowalem. Ale jak slepemu wytlumaczyc, ze nie potrzebuje latarki bo swieci slonce ? Totalna masakra. Musiala mi sie podobac ale dala mi kosza, dlatego tak na nia nalatuje, twierdzi. A ja tylko chcialem, zeby sprawdzil gdzie byla wtedy a wtedy, przeciez mamy jeszcze znajomych w Polsce, zaden problem. Bosche, widzisz a nie grzmisz !

Gość gość
Najlepiej bedzie jak sie urodzi maly murzynek, wtedy na pewno przejrzy na oczy.

Gość gość
to nie twoje zycie, odpuść, w ciąze można zajść szybciej niż ci się wydaje dlatego sam uważaj bo chyba nie doknca wiesz skąd się biorą dzieci:-) poza tym już mleko się rozlało, daj spokój kumpel się żeni!!! każdy ma jakąś przeszłość twoja dziewczyna też i wiesz o niej dokładnie tyle ile tobie powiedziała.

Gość gość
lepiej nie wtrącać się w życie innych daj sobie spokój.

Gość gość
A mowia ze tylko na wyspach Polki sa puszczalskie.

Gość gość
Teraz już sobie odpuść i nic nie mów. Po 1 próbowałeś. Po 2 on i tak cię nie posłucha. Po 3 i tak weźmie z nią ślub. Po 4 szkoda dziecka. Niech sobie kumpel idealizuje swoją dupę. Niech żyje w blogiej nieswiadomosci

Gość gość
i zyli dlugo i szczesliwie ...