Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koala654

problem z włosami

Polecane posty

Gość koala654

chciałabym uzyskać kolor ciemny brąz, ale boję się ze wyjdzie czarny. Obecnie mam taki średni brąz, który pod słońce jest czerwony(nieudane poprzednie farbowanie). Zastanawiam się miedzy głębokim a mroźnym kasztanem loreala. Który będzie lepszy, tak żeby nie wyszedł ten kolor ani czarny ani bordowy?

Gość gość
ja kiedys farbowalam palona kawa z Joanny i wychodzil super brazik nawet jak ciut za ciemny na pierwszy rzut oka to po 2-3 myciach idealny brąz. nie ufam farbom ktorymi NIGDY nie farbowalam. nie polecam ci tylko farb PALETTE-najgorsze farby swiata. mega niszczca wlosy

Gość gość
Farby ze sklepu musisz ZAWSZE wybierać o ton jaśniejszy niż chcesz - zamiast ciemny brąz to średni brąz ponieważ wystarczy o chwilkę przeciągnąć czas lub mieć suche włosy i wyjdą czarne ... stosuję się do tej zasady od kilku lat i jeszcze nigdy nie wyszły mi czarne ( kiedyś nosiłam ale im twarz starsza tym czerń wygląda okropnie - nie mówię oczywiście o naturalnej czerni ) a jak kolor wychodzi mi zbyt ciemny po farbowaniu -używam dobrego szamponu przeciw łupieżowego który to rozjaśnia ale niestety wysusza .

Gość gość
nie lubię farbowanych włosów, sztucznych kolorów

Gość gość
a ja lubie farbowane wlosy, tylko normalnie farbowane nie ze z blondu na czern lub odwrotnie. Potem ida z takim paskiem od gory z odrostami bo im sie nie chce farbowac co 3 tyg. a jka ktos farbuje tak drastycznie to odrost jest widoczny blyskawicznie. 2 tony jasniejsze lub ciemniejsze od naturalnego IDEALNE FARBOWANIE

Gość gość
11,49 Oczywiście ,że wypłowiały ale naturalny kolor z pasemkami siwych nitek na głowie każdej kobiety jest boski ...do kompletu jeszcze ubytki w żółtych zębach i jest cudnie ...