Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Umieram w wieku 22 lat.

Polecane posty

Gość gość

Pisałem wam tu o moim nosie ale do mojej śmierci przyczynia się narkoza nie zepsuty nos. W takim kraju zyjemy że nikt mi nie pomógł na czas lekarze gadaja że sobie wmawiam albo wyganiaja do psychiatry. Teraz jestem praktycznie warzywem mam bardzo stlumione emocje praktycznie brak pamięci i koncentracji. Oczy sa zmienione w takie zombie.. a mialem zdrowe normalne brazowe galy a teraz trupio szaro zielone. Może gdybym wyrzygal te narkoze bym przeżył? Chce wyznac miłość koleżance z pracy, zrobic to listownie?

Gość gość
Pamiętam historię o nosie współczuję :((((( ja dlatego min. nie robię sobie przegrody w sumie to mnie to nie przeszkadza.

Gość gość
No gdyby to był tylko nos.. Bylem tak tym przejęty że niezauważyłem że coś poważniejszego się dzieje.. Zresztą i tak by nikt mi nie pomógł. Teraz chodzę tylko klne jestem agresywny dosłownie jak wariat, wszystko mi jest jedno. Mózg nie jest uszkodzony ale jego funkcjonowanie tak przez układ nerwowy ale lekarze mi nie wierzą. Pisać ten list?

Gość gość
pisz,nie masz nic do stracenia

Gość gość
Nawet pomimo tego że po przeczytaniu bede sie z nia jeszcze widzial? Jestem teraz widziany jako psychopata ale to co robie odbywa się podświadomie.

Gość gość
więc umieraj godnie :D nie ciągnij za sobą do grobu ludzi, którzy jeszcze chcą żyć :) jeśli nawet to zwykła prowokacja, a inni czytają, przyda im się. Chcesz cierpienia, to sobie cierp, nie wikłaj w to innych, którzy pragną się cieszyć życiem, a nie upadlać cierpieniem... twoim :O🖐️

Gość gość
13:38 O co Ci chodzi? Jak mogę umierać godnie.. nie zasłużyłem na to. Jade do pracy mimo że świadomość moja jest trupia tylko po to żeby przez kilka min chociaż ją zobaczyć.

Gość gość
Jak to się dokładnie stało? Dlaczego piszesz, że umierasz przez narkozę?

Gość gość
Bo to wszystko zaczelo sie dziac uklad nerwowy wysiada.