Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem, że długo nie pożyje.

Polecane posty

Gość gość

Powoli pędzę ku śmierci, mimo młodego wieku.

Obys kundlu zdechl jak najwczesniej smiecu ludzki zasrancu co za suka cie wypuklila bedzesz sie tu wyrzalal kundlu

Gość gość
Jurek 400 ty jesteś p**********y ?

Gość gość
Nie jestem na nic poważnie chory, po prostu wiem, że nie pożyje długo, ponieważ sam mam zamiar odejść bo nie lubię żyć.

nie trac czasu zrob to raz a dobrze bo inaczej bedzesz tego zawsze zalowal zycze wpowodzenia w samobujstwie milej i przyjemnej smiec zycze z calego cerca .mnie sie dwa razy nie udalo i do dzis zaluje nie zrob tego samego bledu

Jak mi zaplacisz Ja cie zabije pieniadze mozesz sobie odbic potem ubespieczajac sie na zycie :D:D:D co ty na to ??

Gość gość
Jakbyś chciał mnie zabić ? W jaki sposób ? To bardzo ciekawe co piszesz ;)

Jeszcze niewiem jak bym to zrobil ale zrobilbym to dla ciebie bo wiem ze musisz strasznie cierpiec ktos kto tylko mysl o tym musi cierpiec

Zrobilbym tak jak bys chcal jak bymzdobyl bron to bym ci strzelil prosto w leb owszem za pieniadze po co ci jesli odchodzisz :D

Gość gość
Zgadzam się z tobą. Życie mnie męczy, ale sam widzisz, że nie wiesz jakbyś to zrobił, ja potrzebowałbym takiej metody bezbolesnej, np strzał w głowę, zastrzyk, czy coś innego.

Gość gość
Musiałbyś zdobyć tą broń najpierw :)

NIe ufam cinie mogie spotkac sie z toba z bronia tylko z golymi rekami mozesz mnie podkapowac na policje ale jak wymyslisz jakis sposob zrobie to bo wiem ze bardzo cierpisz ktos nieszczesliwy nie powinien zyc

Gość gość
Ee, ja potrzebowałbym bezpiecznego miejsca, gdzie ktoś mógłby mnie załatwić bezboleśnie, najlepiej z broni palnej. Pobity raczej bym nie chciał być, to bo nie fajna śmierć. A cena jaka by była i skąd miałbyś niby skombinować gnata ?

Gość gość
Za taką śmierć to ja podziękuje, wolałbym coś bezbolesnego. Ludzie powinni przeprowadzać eutanazje za przyzwoleniem swojej ofiary, ale to tchórze niestety.

radze ci z calego cerca zrob to jesli tego nie zrobisz bedzesz zalowal do konca zycia twoje zycie bedze cierpieniem z czasem bedzesz czul jak by ci cos chcalo rozwalic glowe twoje zycie stanie sie horrorem wymysl cos ja ci pomogie sam przes to przechodzilem wiem jak to jest codzennie modlic sie zeby nie dozyc nocy zeby cos urwalo glowe np na drodze wypadek w pracy cokolwiek zrob to nie trac czasu na wymyslanie jak

Gość gość
Masz rację. Najlepiej bym chciał zażyć, albo sobie wstrzyknąć truciznę, też myślę nad tabletkami.

Sa tabletki co z wodka sa zabujcze dowiedz sie jakie i jak sie juz dowieeesz to daj znac chociasz juz stracilem wiare ze mogie to zrobic sam sie zdecyduje i niech cie bog ma w swojej opiece niezwatp bo bedzesz tego zalowal do konca zycia a za drugim razem to juz nie tosamo

Gość gość
A ty dlaczego żałujesz ? Jesteś sparaliżowany po próbie ?

Nie ale wiem ze niepowinienem zyc nie nadaje sie do zycia i koniec moje zycie niema sensu kazdy dzen to wielkie cierpienie codzennie modle sie zeby nie dozyc wieczora wiec zadaje sobie pytanie po co sie meczyc dlatego tez cie rozumie i wiem ze cierpisz i jak tego nie zrobisz raz a dobrze bedzesz cierpial tak jak ja zycze ci powodzenie i ani przez chwile sie nie zawachaj zrob to i koniec

Gość gość
Nie wnikam w szczegóły. Myślę właśnie nad takim mocnym sposobem ostatecznym, jak koniec to już ewidentny. Szkoda, że nie żyjemy za czasów Hitlera, bo wtedy mielibyśmy zapewnioną eutanazję na życzenie.

Herr Hitler to najwspanialszy czlowiek jak wlogole byl szkoda za przegral wojne bysmy byli w ziemi a tak to cierpimy

Gość gość
Gdyby Hitler rozpieprzył Polaków, to byśmy mówili po Niemiecku i żyli w lepszej przyszłości, a tak żyjemy w ziemi nieudaczników, którzy eutanazji nie wprowadzają. Powodzenia.

Jeszcze zyjesz do urwy nedzy chce cie widzec zimnego ale juz chce sie cieszyc widzac ze ci pomoglem sie zabic male mialbym piekna stype

Gość gość
Zaj***e się, nie bój żaby.

Daj znac tak zebym byl pewny ze to zrobiles bede mial fajna stype:D tylko napewno mam nadzeje ze mnie nie rozczarujesz

Zycie nie ma sensu zrob to dla siebie i twojej rodziny zrob to dla nas dla calego spoleczenstwa to by byl piekny gest z twojej strony nie trac czasu zadyndaj