Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krasnaaal

grube uda

Polecane posty

Witam moim problemem są duże uda chciałabym je wyszczuplic aby były mniejsze,ale nie wiem jak to zrobić aby nie mieć mięśni. Znacie jakieś ćwiczenia lub dietę.???

Gość gość
skalpel chodakowskiej , na yt jest pełno ćwiczeń na wyszczuplenie ud .

Hej, chcę się z wami podzielić moimi problemami z nadwagą, które zaczęły mi się już w wieku 12 lat...to było okropne ośmieszana przez kolegów, koleżanki... Rodzice w tym nic złego nie widzieli i nie interesowali się zbytnio mną. Jakoś przebrnęłam gimnazjum, liceum(nie było łatwo) i w wieku 19-20 lat zaczęłam zaczełam zarabiać i pomyślałam nad "odchudzaniem" - Nie wiedziałam od czego zacząć? Jak i co? Kto będzie chciał pomóc takiej "grubasce". Poznałam chłopaka, który był instruktorem fitness i zajmował się osobami "puszystymi". Pomógł mi on ustalić dietę, początkowe ćwiczenia itd, ale to zbytnio nie pomagało, w 6 miesięcy schudłam 10 kg, to nie tak dużo. Czytałam opinie w internecie o różnych tabletkach, ale nie miały zbyt dobrych opinii. Chciałam się już poddać, ale akurat trafiłam na preparat który wspomaga, podkreślam wspomaga odchudzanie, a nie jak inne tabletki " Łykniesz i schudniesz". Slimette - preparat wspomagający odchudzanie - bo tak nazywa się ten preparat na który trafiłam. Co się okazało po kolejnych 3 miesiącach z Slimette schudłam już 18 kg. :). Gorąco polecam ten produkt, ale tutaj nie chodzi o sam produkt tylko o to co przeżywałam w wieku gy byłam "puszysta" chcę pomóc innym osobom o nadwadze, że są ludzie i produkty które pomogą, ale my też musimy pomagać naszemu organizmowi. jeśli jesteś zainteresowana/any tym preparatem kliknij w link http://nplink.net/ljPgNs5m

Gość gość
A jak nie lubisz ćwiczyć i nie intersują Cię zadne diety to polecam zabiegi wyszczuplające w gabinecie kosmetycznym np.liposukcja ultradźwiękowa. Moja mama, która należy do bardzo leniwych osób dzięki liposukcji pozbyła się po 5 cm w każdym udzie. Zabieg jest dość krótki i całkowicie bezbolesny. Jeśli przypadkiem jesteś z Poznania to polecam salon Beauty Premium na Ratajach :)