Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy 18 tc

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. jestem w 2 ciazy. ruchy czulam od 14 tc.. Niestety od kilku dni nie czuje zadnych ruchow.. Lekarza mam w poniedzialek. Jechac do szpitala czy jednak poczekac do gin?

Gość gość
Kobieto jedz jak najszybciej!!! Na co czekasz przynajmniej bedziesz spokojna:-)

Gość gość
Kilka dni ruchów nie czujesz i dopiero teraz zastanawiasz sie co robić?

Gość gość
2 dni. przedwczoraj w nocy jeszcze czulam.. W 1 ciazy tez na poczatku mialam tak ze raz czulam raz nie ... dlatego pytam czy to normalne

Gość gość
Serio? Skąd mu mamy wiedzieć, co sie dzieje w twojej macicy? U jednej to bedzie jedynie inne ułożenie sie dziecka, u innej tragedia

Gość gość
zjedz coś bardzo słodkiego i połóż sie na lewym boku jesli nie bedziesz nic czuła to juz jechałabym do lekarza

Gość gość
Tez pojechalabym jak najszybciej na IP na Twoim miejscu. Powinnas to skontrolowac po 12h nie odczuwania zadnych ruchow. Wiadomo,ze to dopiero 18tydzien i tak naprawde wcale nie musisz jeszcze czuc ruchow,ale skoro czulas,a teraz od 2 dni nic to lepiej jedz i to sprawdz.

Gość gość
Dla spokoju jedź. Ale dla uspokojenia - w pierwszej ciąży poczułam ruchy w 20 tyg i czułam codziennie. W drugiej w 15 tyg i czułam co kilka dni a regularnie codziennie od 19. Wszytko było ok.

Gość gość
IP lub prywatne usg... Zależy czy chcesz siedzieć ma IP 5 godz, a prywatnie jak.się spieszysz