Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fikuMikuu

Zamierzam głosować na

Polecane posty

Gość gość
Bronek i to całe PO już dość się skompromitowało,już czas z nimi na śmietnik historii!

Gość gość
Wybory zostana oszukane. Sondaze podaja falszywy procent popierajacych Komorowskiego - 60, szykujac tym samym grunt pod falszerstwo. Chyba bedziemy musieli wyjsc na ulice...

Gość gość
Ruskie serwery już czekają na nasze wybory :D

pulchny dziś Nawet do głowy nie przychodzi mi aby się obrażać. A swoją drogą Korwin to krezus, milioner, a więc pieniędzy mu spokojnie wystarczy nie są one dla niego celem ale środkiem do celu. A jeśli chodzi o wybory to uważam jego kolejny start za sukces, a nie za porażkę. Ktoś kto od 40 lat głosi niezmienne poglądy, a mimo to jest ośmieszany przez telewizję to polityk, któremu w końcu o coś chodzi. I popieram jego myślenie, że celem człowieka nie jest przeżycie ale rozwijanie się, spełnianie marzeń, samorealizacja.

Gość gość
Fajny Krzysiek, przy osobie Brauna istnieje podobny problem. ;) Stałe poglądy, ośmieszanie systemu i niszczenie go przez media.

Pana Brauna to ciężko zobaczyć w mediach, szczególnie tych reżimowych. Myślę, że w wyborach parlamentarnych kandydaci anty systemowi połączą swoje siły, może niektórzy wstąpią do Partii KORWiN, choć nie wszystkie ich punkty programowe są ze sobą zgodne.

Gość gość
Ludzie- głosujcie! i nie na to co jest :P bo nie jest ddobrze, no chyba że WAM Jest DOBRZE

"Ludzie- głosujcie! i nie na to co jest jezyk.gif bo nie jest ddobrze, no chyba że WAM Jest DOBRZE" Dokładnie!

Gość gość
na dodatek fiku jątrzy i podżega politycznie

Gość gość
zeby była druga tura to teraz musicie głosowac na dude czy nic nie rozumiecie z polityki

Gość gość
ja głosuję na Dudę w pierwszej i w drugiej :D

żeby byłą druga tura nie możecie głosować na Komorowskiego, każdy inny wybór to druga tura.

Gość gość
ja zagłosuję na Dude, ale tak, przynajmniej świadomie oddam głos na polityka (który i tak nie ma się źle z UE podług tabeli całkiem nieźle ma :))) a dla czego, bo jego PARTIA nie każe mi zapiertalać do śmierci, bo jest szansa na nowe miejsca pracy, bo wszędobędziostwo nie stęchnie.... zobaczycie ile pierników z PO popłynie rzeką w lewicę.... a to że dziś tam są niby z nie smakiem,.,, nóż na gardle! :)

Gość gość
Ja na Korwina tylko on jest w stanie uleczyć ten chory kraj.

Gość gość
Tylko Kukiz moze uratowac Polske

Jak będzie druga tura pomiędzy Komorowskim a Dudą, to nie ma sensu iść na wybory,bo Duda to taki sam komunista jak Komorowski. Jaka jest różnica pomiędzy Leninem a Stalinem? Taka sama jak pomiędzy Dudą a Komorowskim. Dlatego tylko głos na prawicę, czyli Korwin,Kukiz,Braun, Wilk, reszta to lewacy,populiści.

Gość gość
Korwin!

Gość gość
Korwin !

Gość gość
19:19 ogorek moglaby byc? Bo co? Bo jest kobieta? Glupota sie szerzy a jakie poglady u kukiza ci cie nie podobaja ? Ze doazy do tego zeby to sejmu trafiali ludzie na ktorych faktycznie sie glosuje?! Duda nie jest tak katolicki jak myslales? Moze i nie jest ale cale pis jest a pis to on tepy jak but czlowieku...

fikuMikuu dziś -Nie zamierzam żyć dłużej, jak do 60 lat, więc emerytura mi wisi, a to że Duda coś obiecuje, to tylko obiecuje.System emerytalny to system tzw Argentynski, a w tym systemie jedynie przyrost naturalny może ten system uratować. Moja emerytura,to są moje oszczędności i majątek z spadku, to jest moja emerytura, ja w ZUS ani w inne instytucje nie wierzę.

ja tam bym chciała ale z obecną służbą zdrowia to mozan tylko ponarzyć

fikuMikuu dziś -Po co ci życie starcze samotnej panny?

no co ty, znajdę sobie młodego bruneta do towarzystwa, jak Madonna ;)

Gość gość
Jako Katolik zamierzam oddac glos na Katolika ...dla mojej rodziny,dla moich dzieci i dla mojego kraju...oraz wybieram sie na wybory aby chodz jednym glosem zapobiedz rzadom zydowskim w katolickim kraju...dla zyda Polska sie nie liczy,Katolicy sie nie licza,wazny jest tylko pieniadz..http://www.aferyprawa.eu/Platne/LISTA-OSOB-POCHODZENIA-ZYDOWSKIEGO-SPRAWUJACE-INTRATNE-FUNKCJE-WE-WLADZACH-RP-330

gość dziś -Katolik to też żyd,bo klęka przed żydowskim bogiem i wierzy w żydowską biblię. Dlatego ja katolikiem nie jestem ani chrześcjaninem, ja wierzę w swój naród a nie w obce kultury.

Gość gość
JKM nie jest żydem.