Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak duzo facetow znacie dla ktorych liczy sie inteligencja i osobowosc

Polecane posty

Gość gość

wspolne zainteresowania, rozmowa, czulosc, wzajemne motywowanie sie w dazeniu do celu. nie ogolne wyj****ie, powłoka, seks.

Gość gość
Po prostu napisz, że jesteś brzydka, a nie owijaj w bawełnę.

Gość gość
tja jestem brzydka i takie tam, no co mam powiedziec, to napewno o to chodzi, brzydka albo psychiczna

Gość gość
Kobieta przyciaga wygladem zatrzymuje dziewictwem ulegloscia i wiernoscia!

Gość gość
no i co z tego nawet jesli tak jest? jestem brzydka i mam to w zasadzie w tyłku :/ dbam o siebie i nie jestem gruba, ale i tak jestem brzydka, trudno, jakos mi to bardzo wszystko jedno, nudne to wieczne p********ie o wygladzie

Gość gość
skoryguje sie moze, nie napisalam ze seks nie jest wazny :/ tylko nie lubie jak jest najwazniejszy, o to mi chodzilo. i juz domysly jaka to brzydka itp

>>>skoryguje sie moze, nie napisalam ze seks nie jest wazny :/ tylko nie lubie jak jest najwazniejszy, o to mi chodzilo. i juz domysly jaka to brzydka itp<<< x No wiesz... x Dla mnie liczy się bardzo: >>>inteligencja i osobowosc, wspolne zainteresowania, rozmowa, czulosc, wzajemne motywowanie sie w dazeniu do celu.<<< x ale najważniejszy w związku jest jednak seks, bo przecież tym odróżniam ten związek od przyjaźni z kobietą :). x Wcześniej wymienione cechy może mieć moja dobra koleżanka.

Gość gość
ani jednego kazdy leci na suke ktora ma cieczke!!