Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_kasia

gruba dziewczyna

Polecane posty

>>>czy gruba dziewczyna może się podobać przystojnym i sympatycznym facetom?? czy raczej jest skazana na wieczną samotność??<<< x Oczywiście, że może :). x Z ciekawości pozwolę sobie zapytać dlaczego ograniczasz wybór tylko do przystojnych, albo samotności ? Sama jesteś ładna ?

Gość gość
Gruba Kasia i misio to byłaby efektowna para razem wazyliby tyle co mały czołg :D

a ja z czystej sympatii Ci odpowiem:D otóż sama nie wiem czemu ograniczam swój wybór do przystojnych facetów, może kwestia tego typu że jeśli ktoś nie akceptuje swoich wad, to nie akceptuje też wad u innych, tak,ładna, zwykła, przeciętna

i bardzo dobrze:D czołg się przyda, nie wiadomo kiedy nas wojna zastanie:D a Ty się orientuj, jeśli nie chcesz zostać skonsumowany na kolację:D:D dobrze Ci radzę:D

Gość gość
2 grubasow to pod względem zainteresowań byłaby bardzo dobrana para- jedzenie łączy ludzi haha nawzajem byscie sobie wyjadali żarcie z lodówki:_D

no taaaak:D a gdy zapasy by się skonczyły, przyszła by pora na Ciebie:D więc się pilnuj:D

Gość gość
Tak jak rodzina boczka z kiepskich kanibale haha

uspokuj dupke:D jesteś pewnie zakompleksionym chudzielcem, któremu nawet grubsze kobiety dają kosza, ale mogę podac Ci numer do mojego terapeuty, myslę ze pomoze Ci zapanowac trochę nad złością :D

Gość gość
Mnie grubsze kobiety nie muszą dawać kosza bo nie dostają takiej okazji nawet wkurza mnie ze jesteś sama ZAPUSZCZONa a nie chcesz dac szansy np misio1 on sam jest gruby ale lubi grubaski takie jak ty

>>>uspokuj dupke jesteś pewnie zakompleksionym chudzielcem, któremu nawet grubsze kobiety dają kosza, ale mogę podac Ci numer do mojego terapeuty, myslę ze pomoze Ci zapanowac trochę nad złością <<< x Nie musisz mu podawać :D. x Większość z nich ma od dawna żółte papiery i boi się nawet wyjść z domu :D. x Dogryzając grubszym odreagowują własną bylejakość :(.

Gość gość
To wszystko zależy od tego jaki masz charakter.Jeżeli sama jesteś sympatyczna to i sympatycznego chłopaka możesz poznać i oczywiście,że masz szanse a nawet spore.Właśnie,podpisuje sie^ Dlaczego ograniczasz sie do przystojnych facetów? Może lepiej zamienić mega przystojniaków na przeciętnego,sympatycznego faceta?nie łatwiej tak?

toz ja daję szanse misiowi:D zle mnie oceniasz:D ale Ty wydajesz się byc bardziej interesujący i moja uwaga się skupia wlasnie na Twojej osobie:D

>>>Mnie grubsze kobiety nie muszą dawać kosza bo nie dostają takiej okazji<<< x Fakt :D x Musiałyby włamać się do domu Twojej mamy i sforsować jej opór :D :D :D. x >>>nawet wkurza mnie ze jesteś sama ZAPUSZCZONa a nie chcesz dac szansy np misio1 on sam jest gruby ale lubi grubaski takie jak ty<<< x Dlaczego uważasz, że nie chce dać szansy :D ? Ja nie uważam, bym był wybitnie nieprzystojny :D, a ponoć sympatyczny też jestem :), inaczej niektóre panie, nie pomagałyby mi w pewnych sprawach :).

Gość gość
Niestety ja nie jestem w tej samej kategorii wagowej wiec na ringu się nie spotkamy hehe A wiec kochajcie się puszyste miesiączki:) Weź sobie misia niech przestanie spamowac forum swoimi szyderczymi postami

własnie staram się pomóc koledze który najwyraźniej potrzebuję fachowej pomocy, ja dietetyka a on terapeuty, chłopak musi poprostu gdzies wyładowac swoją złość:D:D odnosnie Ciebie-- misio 1, masz trochę racji w tym co piszesz, mozliwe ze byłoby łatwiej

>>>toz ja daję szanse misiowi zle mnie oceniasz ale Ty wydajesz się byc bardziej interesujący i moja uwaga się skupia wlasnie na Twojej osobie<<< x Zaraz załamię się zupełnie :(. x :D :D :D

Gość gość
Boże czasem w was nie wierze.. .Sama jesteś gruba a liczysz na jakieś ciacho? daj sobie spokój,mniej stresu i rozczarowań.Rusz spasłe dupsko na siłownie albo wpieprzaj czipsy popijając colą przed kompem tylko nie zawracaj ludziom głowe.Na spaśluchy fajni faceci nie patrzą.Turlaj dropsa do Betlejem.Dziękuje,dobranoc.

kurdeee a liczyłam ze z takim sympatycznym chłopakiem spędze wieczor, ze razem sobie pojemy chipsy i wypijemy colę:D aaaa no i do Betlejem wole sie w zimie wybrac:D, ale pomysle w grudniu:D zawsze tez mozesz mi potowarzyszyc:D

Gość gość
Taa żebyś ty jeszcze doszła do tego Betlejem :p Jak padniesz to trzeba będzie dźwig zamówić

Gość gość
Ale po co facetów baleronik? Ani estetycznie nie jest przyjemnie ani do sexu się nie nadaje będzie mu wszystko zjadać... Zejdz na ziemie gdziekolwiek jesteś

no pewnie ciężko będzie:D ale będę miała przy sobie takiego cudownego chłopaka:D myślę że sobie poradzimy, sam widzisz, już martwisz się o mnie czy uda mi się tam dotrzec a w razie potrzeby zamowisz dzwig:D wiedziałam ze masz dobre serduszko:D

>>>Ale po co facetów baleronik? Ani estetycznie nie jest przyjemnie ani do sexu się nie nadaje będzie mu wszystko zjadać... Zejdz na ziemie gdziekolwiek jesteś<<< x Miałem przyjemność budzić się obok szczupłych i obok pulchnych kobiet :) i muszę OBIEKTYWNIE stwierdzić, że WIĘCEJ zjadały te chude :P.

Gość gość
Ani z taką gdzieś wyjść,pokazać sie.Cała wypłata na żarcie i martwić sie żeby jeszcze jej wystarczyło.Bo to przecież trzeba pakować w dupsko żeby spodnie na d***e pękały a jak :D Nawet na impeze nie bo sie zmęcze po minucie tańca,ani sport.W łóżku też nie jest przyjemnie bo baleron sie trzęsie a tłuszcz odpycha.Cóź,facet na słonine nie leci :D

>>>Cóź,facet na słonine nie leci<<< x No popatrz, a stare przysłowie mówi, że facet nie pies i na same kości nie poleci :D :D :D.

Gość gość
Lepsze kości niż smalec :p

ej to chodz razem pocwiczymy:D podobasz mi się jeszcze bardzej jak jestes taki wulgarny:D:D:D:D Twoj " cięty język" jest bardzo seksowny:D:D

>>>Lepsze kości niż smalec<<< x rzekła przymilnie KOSTUCHA :D :D :D.

Gość gość
Ale dlaczego akurat Ja? A co z misiem?

Gość gość
po ci ci facet jak możesz mieć kota haha

>>>Ale dlaczego akurat Ja? A co z misiem?<<< x Misio już dzisiaj poznał uroczą dziewczynę :) z Kafe, więc pora na Ciebie :D :D :D.