Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_kasia

gruba dziewczyna

Polecane posty

misio rozumie sytuacje:D mysle ze zrozumiał moj wybor:D Ty jestes bardzo pociągający, to jak się wyrazasz, to ile masz w sobie emocji:D TO JEST TO:d!!!!!

Gość gość
oj misio łamiesz serce samotnej kluseczce :p

Gość gość
Kota lepiej nie bo jeszcze go zje i zwierzę Bedziemy mieli na sumieniu

Gość gość
oj misio łamiesz serce samotnej kluseczce :p

Gość gość
Niestety nie jestem wysokim brunetem wiec odpadami haha choć piękne oczy mam

Gość gość
Ja tez waze 87 przy wzroscie 173 a 9 mies temu wazylam 73 to juz 14 kg do przodu obym juz nic nie przytyla przez ostatnie 2 do 3tyg bo sie zalamie. Ps. Jestem w 37 tyg ciazy

Gość gość
hahahah jak skończą sie pączki to najdzie czas na kota haha! biedny kotek,ale przynajmniej będzie znał termin swojej śmierci-czas na obiad :D :D

>>>oj misio łamiesz serce samotnej kluseczce<<< x Kasia mnie nie chce :(, a ja czułbym się źle zagadując tego samego dnia do dwóch dziewczyn z Kafe :). x Chociaż... tak na dobrą sprawę, to przed chwilą minęła północ :D :D :D.

Gość gość
A więc misiu pusc sobie intro tęczowych misiów na youtube dla motywacji a potem działaj;)

Gość gość
to jak na kota sie łasiłaś to ja szczerze współczuje twojemu ewentualnemu facetowi.kto wie do czego jest zdolny głodny zdesperowany grubas..

oj kochany:D ja Tobie bym nigdy nic nie zrobiła:D:D taki okaz jak Ty nie moze się zmarnowac, dobraaaa to mow kiedy wpadasz do mnie z chipsami ?:D

Gość gość
Ja mam prowiant załatwiać no bez jaj

Gość gość
a ta już o czipsach.. a później dupa rośnie :D

właśnie z jajami się pokaz :D desperacja nie zna granic:D no chyba nie chcesz zeby Twoja kluseczka sie zmęczyła w drodze do sklepu po chipsy?:D Tobie to przyjdzie o wiele łatwiej:D no to do dzieła:D

>>>Ja mam prowiant załatwiać no bez jaj<<< x Ciesz się :D. x Flaszka + kwiaty kosztują więcej :D :D :D.

Gość gość
Podszywacze.Nie będe ci nic załatwiać i nie jestem tobą zainteresowany,sory takie życie ;) Lepiej weź sie za siebie bo jeszcze troche i będzie za późno.Nawet sie nie podniesiesz z łóżka a do supermarketu będziesz jeździła taksówką oho jeżeli cie stać w ogóle :p Pewnie cała wypłata idzie na żarcie.Dam ci dare,jedz jak człowiek a nie jak świnia to dylematu nie będziesz miała a adoratorzy sie znajdą.Wszystko jest dla ludzi,ale z umiarem a nie żeby wpierniczać jak świnia

aj zanim się obejrzysz a bedziesz moj:D kwestia czasu moj kochany nerwusku:D:D:D:D

Gość gość
Taka bym musiał całą biedronek obrabować z zwarcia :D:D:D

oj co to dla Ciebie:D wierzę w Twoje mozliwosci:D i nie zapomnij o zelkach Haribo:D:D bedziemy razem szczęsliwi:D:D:D:D

Gość gość
Nara ludziska IDE dymac moją szczupłą laseczke która jednak jest zaokrąglona w pewnych miejscach;)

Gość gość
Haha tak myślałem,że nie zrezygnujesz z żarcia.No oczywiście za to wymagania jak księżniczka.Przystojny,szczupły,wysoki.Boże,nie wierze.Zresztą twoje zdrowie i twoja sprawa.Żegnam,dobranoc :p

>>>Nara ludziska IDE dymac moją szczupłą laseczke która jednak jest zaokrąglona w pewnych miejscach<<< x Tylko czasem uchodzi z niej powietrze :( :( :(, x ale uszczelnię ten wentyl :D :D :D.

Gość gość
większość facetów też nie jest atrakcyjna - niscy, brzuchy piwne, zakola a mają duże wymagania co do wyglądu kobiet. A tu nagle oburzenie że dziewczyna, która ma nadwagę chce przystojnego

>>>A tu nagle oburzenie że dziewczyna, która ma nadwagę chce przystojnego<<< x I na dodatek SYMPATYCZNEGO :D :D :D.

Gość gość
wyszłam za mąż z wagą 70 kg/164 cm w ciąży gruba bardzo byłam, nigdy nie cierpiałam na brak powodzenia

Gość gość
Zamiast siedzieć z dupa przed PC pobiegaj na dworze