Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zmiękczyć wołowinę?

Polecane posty

Gość gość

j.w.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
przede wszystkim solić dopiero po uduszeniu, ugotowaniu czy coś tam. Nigdy od razu jak wieprzowine

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Mocz dobę w osolonej wodzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Długo trzeba to mięso moczyć?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Juz doczytałam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Albo dodaj łyżkę stołową spirytusu w trakcie duszenia i nie podlewaj zimną wodą .

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nie musi być spirytus, może być wino lub piwo,wspaniale wydobywa smak z duszonego mięsa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ja gdy robię dania z wołowiny, którą kupuję od http://cezan-ubojnia.pl/ zazwyczaj zmiękczam ją winem czerwonym wytrawnym. Nadaje mu to bardzo ciekawego smaku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×