Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izia1111

O co chodzi koledze, odezwał sie po 3 latach

Polecane posty

Gość Izia1111

Witam! Proszę o pomoc w następującej kwestii: O co może chodzić koledze który pojawił się po 3 latach? Pokrótce poznaliśmy się 7 lat temu na studiach. Łączyły nas bardzo przyjacielskie relacje, pomagaliśmy sobie, śmaliśmy się z siebie. Po ukończeniu studiów jeszcze kontaktowaliśmy sie ze sobą. Potem kolega wyjechała za granice i kontakt się urwał zupełnie na 3 lata. W ostatnie świeta Bożego narodzenia kolega przyjechał do Polski i postanowił mnie odwiedzić w pracy. Powiem szczerze że po 3 latach byłam mocno zaskoczona ale było mi miło. Od tego czasu znów się kontaktujemy ze sobą i wczoraj kolega znów postanowił zrobić mi niespodziankę i przyleciał do Polski i czekała na mnie po pracy. Moje koleżanki mówią, że nikt nie jest dla nikogo miły bez powodu, szczególnie że przez 3 lata o mnie nie pamietał!!! :( Poradzcie coś :)

Gość gość
my mamy wiedzieć o co mu chodzi :O ? nie możesz go zapytać dlaczego akurat teraz postanowił odnowić znajomość?

Gość gość
Urwal kontakt, bo moze wtedy kogos mial pewnie mu nie wyszlo lub nikogo odpowiedniego sobie nie znalazl, wiec przypomnial sobie o Tobie, ze kiedys dobrze sie dogadywaliscie, pewnie mu sie wowczas podobalas itd.Chce sprobowac zwiazku z Toba najprawdopodobniej, jesli go lubisz moze warto probowac.

Gość izydora111111111
Myślę jak koleżanka powyżej!!!!!!!! Raczej był w związku i jestem pewna że nowa kobieta nie pozwalała mu na kontakt z innymi. Pewno nie wyszło i dlatego znów o sobie przypomniał albo zawsze o tobie myślał :)

Gość gość
przeciez napisałaś kolega więc w czym masz problem?

Gość leonaasca
A co ma napisać jak parą nie byli!!!!!!!!! Ja też bym się zastanawiała jakby mi sie facet po 3 latach objawił!!!!!!!!!!!

Gość gość
co ja bym myślała ? jesli kolega ktorego lubie to fajnie jesli d**ek ktorego nie lubi była bym mało zadowolona to tyle w temacie

Gość gość
właśnie!!!! pewno ładna jesteś wiec kolega po latach chce spróbować :)

Gość gość
Po prostu znowu się zacznijcie przyjaźnić, sama zobaczysz co z tego wyjdzie. Myślę, że przez 4 lata poznałaś go natyle by wiedzieć jakie ma zamiary (w sensie czy dobre czy nieczyste)

Gość gość
tylko seks!

Gość gość
z kobietami mu nie wyszło więc chce z tobą spróbować :)

Gość gość
O jejku zapytaj jego to się dowiesz, nie raz miałam takie sytuacje ze znajomymi sprzed lat odzywali się do mnie, po prostu byli ciekawi co u mnie, co się zmieniło, jak żyję itp.

Gość gość
stara miłość nie rdzewieje, myślę że to powód odświeżenia znajomości :)