Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika____

Fagas mamy

Polecane posty

Gość gość
Zaproś jakiegoś fajnego faceta do domu i caluj i obmacuj się przy nim z tym facetem to juz odpuści.....

Gość Monika____
I co z tego, ze sie masturbowalam? Dla Ciebie fantazje i rzeczywistosc to to samo?

Gość gość
Wszyscy wiemy ze tylko czekasz zeby cie zerznal!

Gość Monika____
Do warei36 On nie tylko patrzy. Patrzyl i nic nie mowil gdy wychodzilam z lazienki ale wczesniej to probowal zagadywac. Szczegolnie gdy zostajemy sami w domu, bo mama czasem pracuje takze w soboty a on zostaje u nas na caly weekend. Mowil jaka jestem ladna, ze mam ksztaltne piersi, ze chcialby moc takie podziwiac, itd. Dla mnie takie adorowanie to jak proba podrywu.

Gość ciekawy i napalony
A jak robiłaś sobie dobrze to wyobrażałaś sobie sex tylko z nim czy może w trójkąciku ze starą?

Gość gość
Najlepiej poddaj go kolejne próbie najlepiej innej i będziesz miała pewność ;)

Gość Monika____
Myslalam juz o drugiej probie ale sie wstydze. Przyszlo mi do glowy, by podczas przebierania zostawic troche uchylone drzwi tak, by przechodzac przedpokojem mogl mnie zobaczyc. Jak sie zatrzyma i spojrzy, to wszystko jasne. Ale jeszcze tego nie zrobilam, bo zwyczajnie stydze. Nigdy dotad nie przebieralam sie przy zadnym facecie. Poza tym i tal musze wstrzymac sie az bedziemy sami w domu. Przy mamie to on sie pilnuje i nawet komplementow mi nie sadzi.

Gość gość
Ale masz chcice,brak ci jakiegos peniska!

Gość ppsychoanalityk
Sprawa wygląda tak: - Nie masz własnego chłopaka, a potrzeby seksualne rosną. - Facet matki niby cię nie jara ale palcóweczkę z nim chętnie sobie robisz. Na marginesie - palcóweczka była jedna czy kilka? Może w myślach robisz to regularnie z nim? - Poddajesz go śmiesznym prubom których celem jest tak naprawdę zachęceniem go. - W rzeczywistości podświadomie chcesz być przeleciana ale tak że to on ci to zrobił a ty niby nie chciałaś. Mam rację? Jak zawsze mam.

Gość wera36
Faceci mają to w genach zawsze zagadują ładną dziewczynę podziwiają itp. w większości to tylko im ślinka cieknie i to wszystko

Gość Monika____
Jestescie wszyscy debilami i nie chce mi sie z wami pisac! Czy kazdy facet to taki seksualny fagas? Poza tym to forum kobiece wiec co tu robia nastepne fagasy???? Wszyscy woooon!... Chwila szczerosci. Tak, wlasnie regularnie sie masturbuje i to wlasnie myslac o nim. To moje mysli i mam prawo wyobrazac sobie co chce! Nic komu do moich mysli. Jak sobie wyobraze, zezastrzelilam nauczycielke z mamtmy to tez jestem morderczynia? Nawet gdy to bylo tylko w myslach?? Jestescie wszyscy baranami... Zaluje, ze tu napisalam temat. Ale czeho moglam sie spodziewac po baranach?

Gość gość
Ja gdy sie masturbuje to zawsze wyobrazam sobie osobe z ktora chcialbym uprawiac seks, inaczej jak mialbym sie podniecic? Z toba jest tak samo.

Gość wera 36
Wiesz faceci to tylko mocni w gadce a w rzeczywistości to d**y. A ci co tu piszą to szczególna odmiana goryli.

Gość gość
Wybacz ale... Prawdę ci Psychoanalityk napisał bo skoro podoba Ci się wyobrażanie jak on Cię bierze i masz orgazmy to wybacz... Jak jeszcze Ty sama chcesz mu się pokazywać a to nago w ręczniku a to całkiem nago podczas przebierania to wybacz... Nie on leci na Ciebie tylko ty na niego. Taka jest prawda wybacz...

Gość gość
Dokladnie. Gdyby chciala zeby sie odczepil, to nie wymyslalaby tych wszystkich prob zeby go sprawdzic. Widac takie droczenie sie z nim ja podnieca.

Gość gość
A na co liczylas ze sie nie podnieci gdy bedziesz w recznku?Kazdy facet sie podnieci nawet ginekolog przy badaniu mlodej piczkiu chba ze jest gejemn to wtedy nie.To dlatego ide z mezem na badanie do gabinetu ginekologicznego i maz patrzy na lapki ginekologowi podczas badania cipki bo gdybym byla stara to by sie gin nie podniecal.

Gość gość
+myślę ze on ci sie podoba, ze lecisz na niego, nie poddawaj go zadnym probom bo tylko dolewasz oliwy do ognia, nie rozmawiaj z nim na takie tematy i gadki o piersiach i inne ucinaj w zarodku, chyba ci to schlebia, to facet matki i chyba byloby jej przykro jakbys go jej odbila, ty go jawnie prowokujesz

Gość Monika____
Do goscia z 18:20 A ja wlasnie tak nie mam, ze musze sie masturbowac z kims kto mi sie podoba. Wlasnie wiele razy mam odwrotnie. Kiedys bylam na imprezie i taki chlopak probowal mnie obmacywac a ja mu dalam w pysk, normalnie przy wszystkich, i sie skonczyly glupie zagrywki. Ale po powrocie do domu, gdy juz lezalam pod koldra wciaz jeszcze wzburzona tamtym zajsciem to aby rozladowac napiecie zaczelam sie masturbowac. Tylko, ze w moich myslach wszystko potoczylo sie inaczej. Nadal mu sie nie dawalam obmacywac ale on zaczal brac mnie sila, a inni koledzy zaczeli mu pomagac, przytrzymywac mnie i sciagac ze mnie ubrania. Szczytowalam fantazjujac jak g***** mnie przy wszystkich. Teraz moje pytanie. Czy naprawde sadzisz idiotko, ze chcialabym zostac zgwalcona? Oczywiscie, ze NIE!!!!!!!!!!!!!!! Z tym fagasem tez czesto wyobrazam sobie, ze jestesmy sami w domu, a on wchodzi do mojego pokoju i mimo moich protestow zaczyna brac mnie sila. Tak, przezywam wtedy orgazm. Ale w realu za nic bym nie chciala czegos podobnego.

Gość gość
Pokręcona to ty jesteś

Gość wera36
fantazje to fantazje i tyle oczywiście jedni próbują wprowadzić w życie a drudzy pozostają tylko w sferze fantazji

Gość gość
Dziewczyno, te Twoje próby mogą być odebrane przez tego faceta jako zachęta do dalszych zaczepek i odważniejszych gestów z jego strony. Więc już nic więcej nie rób. Na drugi raz, kiedy zacznie mowić o piersiach, utnij krótko tę rozmowę, powiedz, że sobie nie zyczysz takich tekstów. To już zakrawa na molestowanie, więc może powiedz mamie, że jej facet sobie na takie coś pozwala? Nie wygląda to najlepiej.

Gość ppsychoanalityk
Niezgodzę się wera. Ona podświadomie mimo że nie zdaje sobie z tego sprawy to właśnie dąży do sytuacji aż on kiedyś naprawdę wejdzie do jej pokoju i zrobi jak to opisała. Najśmieszniejsze że w realu też będzie miała orgazm tylko teraz nie chce się do tego przyznać.

Gość Monika____
Jak to nie poddawaj go probom? To mam zyc w niepewnosci? Mam nie wiedziec czy on naprawde mnie molestuje czy nie? Po pierwsze - proby nie sa zadnymi prowokacjami tylko probami. Po drugie - ja uwazam, ze jak facet jest zakochany w jednej kobiecie to nie ma prawa zwracac uwagi na inne kobiety. Po trzecie wreszcie - to moj dom i mam prawo sie przebierac nawet przy calkiem otwartych drzwiach!

Gość gość
Ej ty rzeczywiście wybierasz się na studia? A jaką uczelnia?prywatna wyższa szkoła prostactwa? Sorki ale z takim językiem, słownictwem to pasujesz tylko!tam.Wniosek jest taki!nie jesteś żadna przyszła studentka tylko spasionym niedymanym parobem domowym który chce zabłysnąć:#

Gość wera36
w rzeczywistości jakby każdy facet co spojrzy na młodą dziewczynę zaraz czyhał na nią żeby ją zgwałcić to by się na ulicę nie dało wyjść. Zwłaszcza ostatnio zobacz dziewczyny na ulicach latem przynajmniej jedna trzecia chodzi w szortach tak krótkich że widać im pośladki i nikt ich nie napada.

Gość soni
Nie odpowiedziałaś ile masz lat? Ze swojej strony dorzuce drugie pytanie czy jesteś dziewicą?

Gość wera36
Monika nawet żebyś chodziła nago po mieszkaniu jak zauważyłaś jesteś u siebie to facet musi się niestety powstrymać jeśli mu nie pasuje powinien powiedzieć żebyś się ubrała i tyle

Gość Monika____
Skoro przede mna studia to oblicz sobie ile moge miec lat. A co do dziewictwa to nie widze jego zwiazku ze sprawa.

Gość gość
Gdyby kobieta nie chciala zachecac faceta to nie pokazywalaby mu sie w samym reczniku. Kazdy facet odbierze to jako zaproszenie!

Gość gość
u siebie w domu to raczej można nawet w samym ręczniku a co ma zbroję założyć