Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza?

Polecane posty

Gość gość

mam problem. 2 m-ce temu kochalam sie z mezem w ostatni dzien miesiaczki. pozniej mialam normalny okres, nie wspolzylismy od tamtego czasu,bo meza nie ma. teraz okresu brak. jestem tydzien po terminie i nie mam zadnych objawow. ani na okres,ani na ciaze. cykle mam 28dniowe przewaznie. rzadko wczesniej, bardziej pozniej. mialam mega wielki bol brzucha przez dluzsza chiwle. i tyle. ciaza?

Gość gość
definitywnie zrób test. masz jakis sluz ? jakies w ogole inne objawy? zmeczenie, sennosc i ból pleców np ostatnimi czasy?

Gość gość
zadnych objawow. nie mam sluzu.nic nie zaobserwowalam. czasem bol glowy. tak,test jutro zrobie.jeden w dzien,drugi w niedziele rano. sama sie denerwuje. mialam troche stresow ostatnio. tlumacze to tym.

Gość gość
bolu piersi,mdlosci itd tez nie mam. nic, jakby nie byl czas na okres, a juz powinno byc po...

Gość gość
najlepiej jest robic test z rana na pierwsze siku bo mocz jest najbardziej wtedy skoncentrowany i bedzie mial najwiecej hchg ktore oznacza ciaze. Ale to ze nie masz innych objawów moim zdaniem oznacza ze raczej moze nie.. jezeli ostatni raz byl 2 mce temu to mialabys 8 tydzien, 90% kobiet do tej pory ma powazne nudnosci.

Gość gość
i wiesz co, zrob nastepny za jakies 5-7 dni jak cos bo mysle ze prawie co dzien to nie ma co robic ,strata pieniedzy. choc juz 8 tyg po, to moim zdaniem za pierwszym razem test powinien dac prawidloey wynik jezeli dobrze zrobiony.

Gość gość
dzieki :)