Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam zamiaru chodzić do pracy.

Polecane posty

Gość gość

Postanowiłem, że wolę popełnić samobójstwo. Życie do niczego nie prowadzi. Do śmierci, którą lepiej i tak przyśpieszyć.

Gość gość
I co planujesz?

Gość Ewa333333
bardzo ciekawy plan zwłaszcza rodzice sie ucieszą no, ale twój wybór :)

Gość gość
W domu mam leki przeciwdepresyjne, które mi jeszcze zostały, Wystarczy popić alkoholem.

Gość gość
Fuj, pewnie zrobi ci się niedobrze.

Gość gość
No to dawaj

>>>W domu mam leki przeciwdepresyjne, które mi jeszcze zostały, Wystarczy popić alkoholem.<<< x Nie działa :D. x Sprawdzone przez człowieka, który kiedyś robił różne kombinacje by móc zwyczajnie zasnąć :D :D :D. x Najwyżej łeb Cię będzie jutro napierd_lał :(.

Gość gość
Zmień pracę.

Jak rzeczywiście chcesz ze sobą skończyć, to skontaktuj się ze szpecami od przeszczepów. :D :D :D x Przynajmniej rodzinka trochę kasy dostanie :D :D :D.

Gość gość
Zanim sie targniesz, odwiedz oddzial onkologii np dzieciecej. Moze docenisz zycie...

Gość gość
Nie docenię. One walczą z własną naturą, to natura je tak urządziła. Nie ma czego szanować ani doceniać. Winna wszystkiemu jest ewolucja.

Gość gość
Autorze przerabialam to dwa razy. Usniesz . Zwymiotujesz. A potem przez dwa tyg będziesz się czuł jak na gigantycznym kacu . Będziesz czuł że każda komórka Twojego ciała jest struta.

najważniejsze w życiu to być atrakcyjnym, reszta sama przyjdzie :D

Gość gość
Przecież nie musisz CHODZIĆ do pracy, możesz ją mieć w domu :)

Gość gość
kup se jacht

Gość gość
Chyba nie jestem atrakcyjny. Zresztą nie zależy mi już na tym.

Widać, ze gnojek żadnych prawdziwych problemów nie ma i dlatego tak bredzi :(.

Gość gość
Nie mam problemów ? Mam je od bardzo dawna. Głupi jesteś szczyl ;)

>>>Nie mam problemów ? Mam je od bardzo dawna. Głupi jesteś szczyl<<< To wymień chociaż JEDEN PRAWDZIWY PROBLEM.

Gość gość
Idź do psychologa.

Gość gość
Za dużo ich jest. Jesteś nie za mądry, aby je pojąć. Nie pomaga psycholog, ani psychiatra.

Gość gość
To Ty od tradziku I nerwicy 24 latek ?

>>>Za dużo ich jest. Jesteś nie za mądry, aby je pojąć. Nie pomaga psycholog, ani psychiatra.<<< x Jak one są tylko w Twojej głowie, to nie dziwota, że nikt pomóc nie może. Tutaj tez piszesz, by błysnąć i zwrócić na siebie uwagę. Pustaki tak mają :(. Rzygać się chce, od czytania takich bredni :(.

Gość gość
może

Gość gość
Na przebarwienia i blizny kwas tca. Żaden inny. Albo dermabrazja ewentualnie laser fraxel . Wszystkie inne zabiegi są za słabe. Na psychikę psychotropy na NERWICE a nie na depresje. Na początek te doraźne w czasie których działania szukaj mało stersujacej pracy. Wkrecisz się w pracę. Poznasz am jakiś ludzi. Leki ułatwia Ci start. Ale musisz się przełamać i wysilic idąc najpierw na rozmowę a potem pierwszy tydzień do pracy. Potem bedzie z górki. Jeśli stwierdzisz że dalej jest chjowo dopiero wtedy strzel samoboja . Co masz do stracenia ? Już nic gorszego Cie nie może spotkać.

Gość gość
Do psychiatry już nie chodzę, ponieważ po przestaniu leków znowu nawrót nerwicy. Została mi psychoterapia. Tylko nie chcę mi się walczyć bo o co mam walczyć ? Straconych lat nikt mi nie zwróci. A teraz to będę tylko starszy i coraz bardziej zgorzkniały.

Gość gość
Więc musisz je brać nadal. Przynajmniej teraz żeby ruszyć. Psychoterapia jak najbardziej. Na początek indywidualna potem grupowa żebyś zaczął przebywać wśród ludzi.Zgorzknialy będziesz przez brak kontaktu z ludźmi a nie przez wiek. Zreszta masz 24 lata a nie 70. Jesteś samotny i bezrobotny więc siedzisz całymi dniami i rozmyslasz i coraz gorsze myśli przychodzą Ci do głowy. Nakrecasz się i wariujesz . W tym jest teraz problem.

Gość gość
Leki nie leczą nerwicy, ale jedynie tłamszą objawy. Psychoterapia jedynie leczy nerwicę. Tylko ona mi pozostała.

Gość gość
Tak ale sądząc po tym co piszesz to otlumanienie lekami jest Ci teraz potrzebne. Psychoterapie wybierz rozważnie.. taka nastawiona na działanie. Ćwiczenia. Zadania.Wspólnie nawet z psychoterapeuta na mieście. Tak by niekorzystne skojarzenia związane z Twoimi lekami i wywołujące stres zmieniły się na coś pozytywnego. Domyślam się że lek wywołuje w Tobie kontakt z ludźmi przez trądzik i przez to że byłeś przez nich odrzucany ... Więc teraz potrzebujesz pozytywnego kontaktu z ludźmi który wywoła w Tobie pozytywne skojarzenia dzięki czemu powstaną nowe połączenia w mózgu a będą on tym trwalsze im częściej będziesz je wykonywał.

Gość gość
Co ??? Miałbym z psychoterapeutą po mieście chodzić ? O k***a nie doczekanie :D Na zniżenie stresu pije sobie ziółka, melise itp. Po tym się czuje lepiej.