Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

poszukujący88

Gdzie szukać dziewczyny, która jest introwertyczką?

Polecane posty

Gość gość
tzn. ma być domatorką ubóstwiającą konsolę do gier?

Gość gość
introwertyk czyli nie jest zbyt szczery, nie o wszystkim mówi?

Nie, nie musi lubić grać w gry. Chodzi o to, żeby lubiła spędzać czas w takich miejscach jak kino czy spacer, a nie w klubach czy dyskotekach.

Gość gość
ja jestem

Gość gość
Ja jestem introwertyczką, ale niestety jestem też karierowiczką i materialistką, wiec musisz to zaakceptować ;) i grozi mi pracoholizm

Gość gość
Zacznij od kupna słownika wyrazów obcego pochodzenia i sprawdź co oznacza to slowo, bo się strasznie nadziejesz :D

Gość gość
Ja z kolei jestem introwertyczką, ale nie lubię spędzać czasu w kinie. I weź tu człowiekowi dogódź :D

gdzie was szukać? W jakich miejscach? W internecie jest jakieś miejsce w którym można znaleźć kogoś takiego jak wy?

"Zacznij od kupna słownika wyrazów obcego pochodzenia i sprawdź co oznacza to slowo, bo się strasznie nadziejesz" tzn.? Ja nie mówię, żeby cały czas spędzać w kinie. A gdzie jeszcze lubicie?

Gość gość
Tak, kafeteria :D

Gość gość
Tzn.,ze introwertyczność to nie styl życia. I wyobraź sobie, ze introwertyczka moze rownie dobrze chodzić na dyskotekę, jak i na spacery. Jedno drugiego nie wyklucza. Ty nie szukasz osoby zamkniętej w sobie, mającej problem z wyrażeniem emocji, wycofanej ..? Chyba :D

Gość gość
Myślę, że nie ma prostego schematu miejscu gdzie można spotkać introwertyczkę, bo nawet introwertyczki zjawiają się na dyskotekach, a szalone imprezowe dziewczyny mają prawo odpoczywać w domu i spacerować.

Ok, to w takim razie użyłem złego określenia. Ale mam nadzieję, że wiecie mniej więcej co miałem na myśli.

Gość gość
Gość z 22.22 dobrze gada. Pewnie raczej szukasz tzw. spokojniej dziewczyny, a taka nie koniecznie musi być introwertyczką.

Gość gość
Oki, napiszę gdzie bywam. Bywam nad jeziorami i basenami, ale prawie nigdy nie jestem tam sama. Chodzę do marketu, do biblioteki, na rower i na piwo do domów znajomych (lub oni do mnie). W środę byłam u dentysty a potem na dworcu autobusowym. Tak, wiem, wymienianie tych miejsc nic nie da :D

Gość gość
skąd założenie, że introwertycy nie chodzą do klubów? Chadzam nawet chętnie, wypić też lubię a jestem introwertykiem zamkniętym w sobie jak skała.

Spoko, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzi mi o dziewczynę, która zamiast wyjść do klubu woli spędzić czas z chłopakiem w takich miejscach jak kino, kawiarnia, zacisze domowe itd.

>>>Spoko, nieprecyzyjnie się wyraziłem. Chodzi mi o dziewczynę, która zamiast wyjść do klubu woli spędzić czas z chłopakiem w takich miejscach jak kino, kawiarnia, zacisze domowe itd.<<< x No dziewczyny :D x Która szuka PACANA :D x podstawowych słów nie rozumiejącego :D ? x Widzę kolejkę chętnych :D :D :D. x Ciekawe: czy nieuk szuka kolejnej naiwnej foczki do zgłuszenia :D x czy tylko darmowej gosposi :D ?

>>>Jak nie masz nic mądrego do powiedzenia to się nie odzywaj.<<< x Na razie to Ty piszesz głupoty :(. x Czyżbyś był spalony, na wszystkich portalach randkowych :P, x że tutaj, łowy na naiwne i samotne rozpocząłeś :D :D :D ? x Gdybyś rzeczywiście szukał kobiety, to oprócz wymagania samotności w czterech ścianach, miałbyś jeszcze inne, dotyczące zainteresowań, wykształcenia, figury :). x A Ty szukasz tutaj samotnej, pozbawionej przyjaciół, domatorki, w dowolnym wieku ;), wzroście ;), wadze;) i inteligencji ;). x To na kilometr śmierdzi polowaniem, na jedno-nocną panienkę :P :P :P.

Gość gość
Takie dziewczyny można znaleźć niemal wszędzie, tyle że musi spełnić kilka warunków: 1. być wolna 2. mieć okazję cię poznać, a nie tylko minąć się z tobą w danym miejscu, spojrzeć na twoje buty i pójść dalej Na pierwszy warunek nie masz dużego wpływu, co do drugiego to najlepiej odprawiać starą męską grę, czyli podryw.

Gość gość
Misio, stary wyjadaczu, nie jedź po chłopaku :) może to romantyk, lubi dużo rozmawiać, co nie znaczy że zna dużo słów, a ty nie rozumiesz piękna jego duszy, jego stylu życia i potrzeb z tym związanych ;) A na kafe w ogóle można wyłapać panienkę na 1 noc? Tzn. jakie są szansę, że jakaś się zgłosi i się spotkają? Moim zdaniem już lepiej polować na czacie.

>>>Misio, stary wyjadaczu, nie jedź po chłopaku<<< x Ma pecha, bo brak innych choć odrobinę sensownych tematów :(. Przecież nie będę pisał do "biednego" 24-latka po podstawówce, który pracy nie ma, a cierpi, bo nie jest bogatym aktorem lub celebrytą :D :D :D. Biedaczek, nie widzi przez to sensu życia :D :D :D. x >>>może to romantyk, lubi dużo rozmawiać, co nie znaczy że zna dużo słów, a ty nie rozumiesz piękna jego duszy, jego stylu życia i potrzeb z tym związanych<<< x Pewne męskie potrzeby, znam aż za dobrze :P. A pięknoduch :) napisałby coś o sobie i swoich zainteresowaniach. Ten na razie, tylko dowolnego mięsa, płci żeńskiej, poszukuje :D :D :D. x >>>A na kafe w ogóle można wyłapać panienkę na 1 noc?<<< Powiedzmy, że gdybym zasad nie posiadał, to mógłbym twierdząco na Twoje pytanie odpowiedzieć (i to w pełni podstawnie :( ). x >>>Tzn. jakie są szansę, że jakaś się zgłosi i się spotkają? Moim zdaniem już lepiej polować na czacie.<<< On pewnie poluje i tu i tam :D. Zamieścił swój mail w stopce, by któraś samotna skusiła się ;). To jest nieco, zbyt dobrze zorganizowane, jak na mało rozgarniętego romantyka :P.

Gość gość
Dziękuję za eksperckie wyjaśnienie ;) Ciekawa jestem jak to jest z tymi sprawami przez internet, ale nie na tyle, aby się zgłaszać na ochotniczkę jako domatorka, której poszukuje autor. Swoją drogą dobrze szuka: jest piątek wieczór, długi weekend, nie-domatorki pewnie szaleją poza domem. A to spryciarz!

>>>Dziękuję za eksperckie wyjaśnienie<<< x Zawsze do usług :). x >>>Ciekawa jestem jak to jest z tymi sprawami przez internet, ale nie na tyle, aby się zgłaszać na ochotniczkę jako domatorka, której poszukuje autor.<<< Zwyczajnie :D. Oszuści maja o tyle lepiej, że kobiety nie widzą ich przed pierwszym spotkaniem, na które często zapraszają ich do własnego mieszkania. Kiedyś kobieta, podała mi pełny adres, a nawet miejsce swojej pracy. Miałem możliwość zweryfikowania tego bez jeżdżenia i wszystko zgadzało się :). Inna, która nawet nie rozmawiała ze mną przez telefon, napisała: "Mój mąż wyjechał na tydzień. Kazałam spakować się córce i przeprowadzamy się do ciebie. Podaj mi tylko dokładny adres". Zgadnij, czy jej podałem :D :D :D. x >>>Swoją drogą dobrze szuka: jest piątek wieczór, długi weekend, nie-domatorki pewnie szaleją poza domem. A to spryciarz!<<< Dużo samotnych kobiet, podczytuje to forum z nudów. Nie odważyłyby się, napisać na forum, ale na podany w stopce adres, mogą zaryzykować kontakt. A jak złapią przynętę, to rybak będzie tą żyłkę powoli podciągał :D :D :D. Nie wiadomo, czy jakaś już do niego nie napisała :D.