Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miejsce publiczne

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak powiedział mi ze chce kochac się ze mna w miejscu publicznym , mówił ze w parku albo w na przystanku . Dla mnie to jest krepujace a dla niego podniecające. Czy uprawiacie seks w miejscach publicznych ?

Gość Welonka1
Eee... no jasne, nie wydaje mi sie żeby było to coś złego- oczywiście żeby robic to "z głową" w sensie jeżeli np. w parku to pod zadnym pozorem nie tam gdzie są dzieci. Może to być wieczorem/w nocy, np kiedy juz ruch w parku jest znikomy:) winda, lasek, w szatni na basenie lub siłowni, sauna... miejsc jest naprawde mnóstwo, tylko też trzeba uwazac żeby nikt was nie widział:) dodaje to związkowi pikanterii, o kto powiedział że tylko łóżko się do tego nadaje- uważam ze powinnaś spróbować:)

Gość gość
Twojemu facetowi, może chodzi o to, żeby ktoś widział. Może właśnie to go rajcuje?

Gość gość
Mnie akurat też to bardzo kręci jak uprawiam sex ze swoim partnerem w miejscach publicznych. Robiliśmy już to na ławce w parku (w nocy), auto wiele miejsc, dzika plaża koc, parking w lesie na masce, raz nawet w jeziorze w wodzie i pełno ludzi było wokół nas. Zawsze było fajnie i to nas bardziej nakrecalo. Polecam