Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak kobieta nie zdobywa faceta to ten sobie odpusci?

Polecane posty

Gość gość

Spotykacie się z facetem od dwóch tygodni i ona czeka ciagle na jego ******le sama od siebie nie zaczepia go. czy to zniecheca facetow?

Gość gość
kobieta to nie łowca kobieta to nie zdobywca kobieta to króliczek za którym się biega, którego sie goni

Gość gość
to jaki jest powod tego ze facet sobie odpuszcza mimo ze wydawal się być baaaardzo zainteresowany?

Gość gość
odpuszcza sobie bo na widoku ma lepsza albo mu sie znudzilas

Gość gość
czyli to nie dlatego ze ja nie pisze do niego pierwsza lub nie dzwonie?

Gość gość
nie jesli facet jest zainteresowany to na głowie stanie, żeby cie zdobyc jak ma cie w nosie to ma cie w nosie

Jak facetowi zależy i chce Cię zdobyć, to zatańczy kankana na rzęsach, żeby się udało. A jak jesteś dla faceta tylko zapchajdziurą i spotkał się z Tobą z braku laku, to straci zainteresowanie.

to zadzwon, umow sie i wygladaj tak, zeby nie mial czasu pomyslec o czyms innym:) Dziala:)

Gość gość
rozumiem:-( trochę to dla mnie dziwne ze facet wydaje się być oczarowany, zaprasza na kolejne randki a potem widać ze cos jest już nie tak:-( szukam winy w sobie ale wiem ze nic nie zrobiłam bo bylam bardzo otwarta na ta znjamosc. Może nie pisałam pierwsza ale zawsze odpisywałam i spotykałam się z nim z przyjemnoscia

Gość gość
ale zdesperowana jestes:o zrozum ze jak on nie jest zainteresowany juz to nie jest moze mu sie podobalas ale to przeszlosc juz:o co zamierzasz? zasypywac go wiadomosciami?:o

Gość Taki_jeden_964
jesli facet jest zainteresowany to na głowie stanie, żeby cie zdobyc xxx A jak już cię zdobędzie (czyt. ślub) to siada na d***e a ty mu służysz. :)

jesli facet jest zainteresowany to na głowie stanie, żeby cie zdobyc xxx A jak już cię zdobędzie (czyt. ślub) to siada na d***e a ty mu służysz. usmiech.gif xxx Jak któraś sobie na to pozwoli, to ma problem...

zartujesz chyba:) mnie sie zdobywa ciagle. Wystarczy troche wyobrazni, facet sie nie nudzi i nie szuka nowosci, bo je na miejscu:)

Gość gość
francuska to ty się zdecyduj czy wykazujesz inicjatywę czy dajesz się zdobywac

Gość gość
raczej wykucza moim zdaniem, bo jak wykazujesz inicjatywę to facet dobrze wie ze lecisz na niego

Gość gość
Czy jeżeli facet po trzeciej randce nie odezwał się ani wieczorem ani kolejny cały dzień, a dziś telefon tez milczy to znaczy że już nic z tego?

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem o co chodzi w tym wszystkim. Bo już kilka razy tak miałam że super pierwsza randka, super druga randka, trzecia randka również. Facet wydaje się być bardzo zainteresowany i nagle następuje spadek zainteresowania z nie wiadodomo jakiej przyczyny po tej trzeciej randce:-( Ja nie chodzę na trzy randki z kimś kto mi się nie podoba, urywam taką znjamość szybko. Nie wiem czemu faceci tak mają że udają zainteresowanych a tak naprawdę nie są zainteresowani.

Gość gość
niektórzy faceci przedłużają randki, bo mają nadzieje ze im dasz d**y .. Sa zainteresowani tylko łózkiem

Gość gość
W tym przypadku akurat o seks nie chodziło, jestem tego pewna.

Gość gość
często jest tak , ze facet nie chce chodzić z dziewczyną , ale interesuje go jej dupa .. Liczy zatem na seks , a jak sie to wypali tj . to odchodzi po kilku miesiacach .. Czyli jest to laska do łóżka na kilka miesięcy ..

W każdym związku musi być jakaś chemia, bez tego to nie ma sensu. Zdobywanie raczej zawsze było zarezerwowane dla facetów, ale widać czasy się zmieniają i teraz dziewczyny zdobywają.

Gość gość
czasami kilka lat interesuje go jej dupa, az sie nie pojawia prawdziwe klopoty - wtedy znika

Gość gość
Ale ten nie odszedł po kilku miesiącach a po trzech randkach się nie odezwał. Randka była w piątek a do dziś żadnego znaku życia nie dał.

Gość gość
Ci , którzy chcą jedynie seksu nie naciskają za mocno albo szybko odpuszczają .. Chcą byś szybko się oddała i nie mają w planach czekać.

Gość gość
Nie chodziło o seks, tego jestem pewna. A facet wydawał się być naprawdę bardzo zainteresowany mną. Nie wiem czemu taka fajna relacja kończy się tak szybko z niewyjaśnionych rpzyczyn:-(

Gość gość
Facet tak jakby zapadł się pod ziemię. Liczyłam że napisze coś po randce, a jak nie to że odezwie się wczoraj. Niestety nie doczekałam się, dziś też milczy. Także już wszytsko dla mnie jasne.

Gość gość
Jak facet nic nie pisze po randce to zły znak, niestety.

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI