Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okrągła babka

pytanie dot ubrań ,do pulchnych kobietek

Polecane posty

Gość okrągła babka

dziewczyny jak sie ubierac zeby nie wyglądać śmieszne a ładnie trochę sexy i modnie ? Oczywiście odchudzam sie ,ale średnio to idzie,mile widziane jakies propozycje xl :) Potrzeba: ukryć brzuch i grube nogi Należy: eksponować biust ,plecy,stopy No po prostu mam duży brzuch i grube nogi ,ale ładny choć duży brazylijski tyłek,gładke opalone plecy,zadbane stopy i duzy jędrny biust. Odpadają stylizacje dla nastolatek,mam 28 lat.

Gość gość
up

Gość okrągła babka
kurde same eski i ikseski czy jak ?

Gość gość
ja jestem xl i sama chętnie sie dowiem co nosić by fajnie wyglądać ,ale tu nikt nie odpowiada up !

Gość gość
up dajcie jakieś linki stronki ze stylizacjami dla xl

Gość gość
same se poszukajcie grube lochy,czy palce za tłuste żeby klawiatury użyć hę?

Gość gość
Ja nie jestem może pulchna ale wydaje mi się że powinnaś nosić spodnie z wyższym stanem z prostymi lub lekko rozszerzonymi nogawkami , lekko dopasowane bluzeczki tuniki ale nie obcisłe , z dużymi dekoltami , sukienki też proste z wyciętym dekoltem , długość do kolan , buty na obcasie które wysmuklą nogi , jeżei masz ładne stopy to fajne sandałki na obcasie buty z odkrytymi palcami .

Gość gość
pulchna,czyli jaki rozmiar? prawda jest taka,że jak się jest grubym to w niczym się n ie będzie wyglądać dobrze, choćby nie wiem za ile kasy były ciuchy, szczupła dziewczyna założy zwykły top i spodnie z bazaru czy lumpeksu za kilka zł a i tak będzie wyglądać o niebo lepiej od tej w rozmiarze 46 choćby ta miala ciuchy z najnowszych drogich kolekcji, ja mam rozmiar 40 i już uważam ,że w niewielu rzeczach wyglądam względnie, bo najfajniejsze ubrania są do rozmiaru 38 i to w nich wygląda się najlepiej

Gość gość
Nie jest prawdą że jak się jest grubym to we wszystkim będzie źle wyglądać . Jeżeli jest strój odpowiednio dobrany to będzie wyglądać ładnie i kobieco . Widzę na ulicy masę szczupłych dziewczyn i nie wszystkie wyglądają fajnie , jeżeli ktoś nie potrafi dobrać do siebie stroju to nieważne czy jest szczupły czy gruby będzie wyglądał źle .

>>>pulchna,czyli jaki rozmiar? prawda jest taka,że jak się jest grubym to w niczym się n ie będzie wyglądać dobrze, choćby nie wiem za ile kasy były ciuchy<<< x Głupie gadanie kobiety bez wyobraźni :(. x >>>ja mam rozmiar 40 i już uważam ,że w niewielu rzeczach wyglądam względnie, bo najfajniejsze ubrania są do rozmiaru 38 i to w nich wygląda się najlepiej<<< x Jak nie masz za grosz gustu, to nigdy się ładnie nie ubierzesz :(.

>>>dziewczyny jak sie ubierac zeby nie wyglądać śmieszne a ładnie trochę sexy i modnie ?<<< x A nie-dziewczyna odezwać się może :D ?

Gość gość
Misiu wiesz, że pulchna kobieta to także ta o małym biuście, małym tyłku i dużym brzuchu? Wiem, ze Cię jarają takie duże klepsydry ale mało kobiet ma takie piękne kształty.

Gość okrągła babka
o dziękuj***ardzo fajne linki,w linku misio jest nawet sklep :P Pulchna czyli 40-48. Oczywiście ze nie dziewczyna moze się wypowiedzieć byleby z sensem. Robię sobie właśnie spis ubrań do kupna i zobaczę jutro w galeriach czy coś znajdę ,a jak nie skorzystam z neta. Dzięki ludzie.

Gość gośćmaja
jeżeli ktoś nie potrafi dobrać do siebie stroju to nieważne czy jest szczupły czy gruby będzie wyglądał źle . tak, tak. Szczupły zawsze bedzie lepiej wygladal od grubego chocby gruba miała i ciuchy za 1000 zł

Gość gośćmaja
Pulchna czyli 40-48.==--------- Hah 40 to pulchna?

Gość gość
Ta laska z linku co prowadzi bloga tragedia. Tlusta locha .

Gość gość
Nis sukienki, wyszczuplaja i wygląda się bardzo kobieco. Kto tu napisał ze pulchna to 40? Bzdury, kult szkieletów, który powoduje że kobiety wyniszczaja sobie zdrowie, pulchna to 44 46 48,

Gość okrągła babka
ja mam 42-46 zależy od firmy. Dobra zmieniam pulchna czyli 42-48 ,pózniej to juz jedynostka chorobowa

Gość okrągła babka
nis ,tak to ma być napisane ? poszukam na allero

Gość gość
Waze 92 kg.168 cm ,mam naprawdę zgrabne nogi które zawsze pokazuje i dekoldy bo też mam co pokazać i buzię mam śliczna,włosy czarne długie proste ,oczy mam zielone ,nie mam problemu z facetami oni mnie podrywaja :-)

Gość okrągła babka
też mam zielone duże oczy ,zzdroszczę nóg ,moje są okropne,sa moja zmorą ,z brzucha schodzi ładnie z nóg nic a nic. Twarz zawsze miałam ładną i włosy mam do pasa falowane kasztanowe gęste lśniące

Gość gość
Czyli masz co pokazać,ja noszę sukienki i na to żakiet czy bluzę czy jakiś ładny sweterek i buty to podstawa 8 cm Zawsze ,i sam chód robi swoje nie garb się pod ubraniem bielizna dobrana typu majtki sciagajace brzuch aż pod piersi ,i na to k.k. Azja sukienka włosy rozpuszczone i na podryw sama zobaczysz jak dasz biust do przodu jak zadziała :-))

Gość okrągła babka
na podryw nie chodzę,mam męża :) Mam dużo szpilek 10 cm ale muszę zasłaniac łydki bo sa grube,wiec nosze spodnie lub długie spódnice.

>>>Mam dużo szpilek 10 cm ale muszę zasłaniac łydki bo sa grube,wiec nosze spodnie lub długie spódnice.<<< x Łydki nie odstraszają :). Brzydko wygląda tylko to przejście obok kostki. Jeżeli jest bardzo otłuszczone, to właśnie wtedy, nogi wyglądają jak kloce :(. x I jedna zasada dziewczyny: ŻADNYCH GUMEK widocznych z zewnątrz. Wszelkie ciuchy, których gumki wpijają się Wam w sadełko, sprawiają, że wyglądem zaczynacie przypominać baleronik, a nie kobietę :D. I żadnych obcisłych stroi (no chyba, że dopasowane leginsy, przysłonięte tuniką :). Im Wasz strój jest luźniejszy, tym mniejsza wydaje się jego zawartość. Jeżeli chodzi o lato, to brzucho, wylewające się na obcisłe spodnie, wygląda obrzydliwie, ale nawet pełne nogi, mogą wyzierać spod dobrze dobranej mini :). Pamiętajcie o podstawowej zasadzie: szczupłe nie jesteście, ale możecie być ZWIEWNE :). x Poza tym macie tyłek, który dobre gacie mogą pięknie uformować :) i biust, który zawsze będzie się mężczyznom podobał :).