Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani gość

Boje sie

Polecane posty

Gość pani gość

Udaje odważną ale w głębi duszy boje sie i przeraża mnie wiele rzeczy, czasem tak bardzo że odechciewa mi sie zyć. Przerażają mnie: -beznadziejni faceci, którzy nie chcą nawet wkładać prezerwatyw, egoiści, niedorozwiniete emocjonalnie dzieci -nawiedzeni katolicy, którzy są ograniczeni umysłowo i tkwią umysłowo w średniowieczu, żal mi ich i szczerze mam nadzieje ze moherowe baby jak najszybciej wymrą (nie, nie jestem lewaczką...) -wojny, bieda, okrucieństwo codziennie mnóstwo ludzi umiera nie jestem odważna, boje sie żyć nie widze sensu w życiu skoro i tak każdy umrze

Gość gość
ja tez sie boje i nie rozumiem ludzi, nie jestem w stanie pojąć jak np. babka może tkwić w związku z katem, jak można być pedofilem, dlaczego ludzie robią coś tylko dlatego że inni to robią np. wyjazd na majówke mimo że tylko 3,4 dni wolnego w tym roku jest, przeraża mnie głupota ludzka

Gość gość
połykasz ?

Gość katarrynkaa
faceci to dno totalne, należy frajerów obrabiać z kasy, nie wierzcie kochane w miłość... oni chcą tylko z*****ać ewentualnie żebyś była matką polką męczennicą inkubatorem, w Polsce nie ma partnerstwa kobieta jest albo dziwką albo inkubatorem nigdy w pełni człowiekiem wg naszego katolandu :O

Gość akimke
skomplikowane to wszystko. dziwne 🖐️

Gość gość
ja sie boje współżyć, bo nie wiadomo czy facet przypadkiem nie miał hiv, poza tym słyszałam ze 60% kobiet udaje orgazm lol :/ to wole palcówke sobie strzelić niż zarazić sie jakimś gównem od faceta :/

Gość feministka anka
a wiecie dlaczego nawet w prezerwatywie dochodzi do niechcianej ciąży? rzecz jasna z winy faceta, były badania ze 40% facetów kupuje gumki XXL mimo średniego penisa. UWAGA dlaczego? tylko dlatego że wstydza sie poprosić o mniejszy rozmiar :/ kupują za duże więc sie zsuwają, nie potrafią włozyć i nie ogarniaja gry wstepnej więc wchodzą w całkowicie suchą kobiete i potem pęka :/

Gość gość
@feministka anka w tym katolandzie jak założą prezerwatywy to i tak niezły cud, antykoncepcja wg polek to stosunek przerywany (który nie jest żadną antykoncepcją) i kalendarzyk małżeński beka z polek i polaków

Gość faceci to idioci naprawde
No właśnie, wolą kupować za duże, które się zsuwają, a potem biegiem bo tabletkę 'po'. ja najbardziej sie boje wrednych, paskudnych samców egoiści totalni, umysłowo na poziomie 10-latka

Gość gość
a ja się boje ludzi którzy uwazaja się za patriotow i konserwatystów, tych którzy glosza hasla-bog, honor, ojczyzna. ludzi bogatych.

Gość też sie boje najbardziej
facetów sa przyczyną zła na tym świecie, kobiet pedofilek i gwałcicielek nie ma wszystkie zj****ia to domena mężczyzn :O "Mężczyźni nie lubią sami zrywać relacji." Z ostatnich badań wynika też, że mężczyźni nie lubią sami relacji rozpoczynać (wg badania przeprowadzonego przez TNS Polska aż 77% mężczyzn lubi, gdy to kobieta rozpoczyna flirt). Ciekawe, czy mężczyźni lubią robić cokolwiek? I proszę nie pisać, że lubią "robić" seks - bo tutaj też (przynajmniej wg badań) wolą być "obsługiwani". Może najwyższa pora, żeby kobiety przestały wykazywać jakąkolwiek inicjatywę w tym zakresie. Ciekawe, co by się wówczas stało? ;-)

Gość gość
faceci to zwierzeta bez uczuć boje sie ludzi głupich, wrednych, partii skrajnie prawicowych

Gość gość
ja boje sie że Terlikowski albo ksiądz OKo zostanie prezydentem Polski, dlaczego tych ludzi zaprasza sie do mediów?

Gość gość
Jedno jest pewne: dziadziu od topka jest tchórzem. A czemu tak źle zyczy tym biednym moherowym babciom? Kolejna grupa wyborców do odstrzału?

Gość gość
boje sie że żydzi będą wyłudzac dalej pieniądze od Polski

Gość gość
Tak to jest jak idiota kandyduje w wyborach :o

Gość gość
boje sie nieudanego związku

Gość gość
mohery nie za długo pociągną i skończy sie zasciankowy katoland, bedzie sam katoland wpierw a potem nastanie normalność, ale to za 50 lat :/

Gość gość
Jestem z moim facetem juz 6miesiecy Mieszkamy ze soba w uk. Boje sie tego ze gdy mu powiem ze chce wrocic do polski (odejsc), to wyrzuci mnie z domu a nie mam tu nikogo... mecze sie.

Gość specjalistka MBTI
bo ludzie są po prostu głupi z natury większość lasek to ISFJ, ESFJ, ESFP, ISFP a oni nie są specjalnie zdolni do samodzielnego myślenia i inteligencją nie grzeszą a same te 4 typy stanowią już ok. 40% wszystkich kobiet http://www.16personalities.com/personality-types

Gość gość
boje sie że nikogo nigdy nie znajde w sumie mam specyficzną osobowość a faceci mnie po prostu w wiekszości mocno denerwują :/

Gość gość
Nasz - nie nasz kandydat bardzo aktywny na kafe, to tak poniżej 60 (IQ)

Gość Władek 34
Polska jest upośledzonym krajem tu każdy sie boi co przyniesie nowy dzień, więc nie rozpaczajcie

Gość gość
co to jest to MBTI?

Gość gość
im człowiek inteligentniejszy tym bardziej czuje sie samotny i boi sie wielu rzeczy, zastanawia sie typowy robol nie ma rozterek moralnych ani nie myśli za duzo dlatego sie niczego nie boi tylko idzie sie napić :) głupi mieli zawsze łatwiej w życiu, najlepiej miec IQ koło 80 coś jak szympans

Gość stary dziad z demencją
Ja jestem odważny, jak wybuchnie wojna to s*******am do Rosji tam juz na mnie czekają z pensyjką.

Gość stary dziad z demencją
Mam 73 lata i już mało do stracenia :p Zresztą u nas to rodzinne.

Gość gość
g****o nikogo to nie obchodzi dobra sama napisałam 11 postów w tym temacie tylko zeby jakoś nakręcić temat ale widze że jesteście tępi i chuj z wami :D

Gość gość
a ja założyłam tematy dupa mnie boli (+18) i ten o starych skarpetkach