Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Babska solówa

Polecane posty

Gość gość

Jestem w poniedziałek po szkole umówiona na solówe. Koszmar! Przecież ten szkielet mnie zabije! Chodzi o to, że jestem zupełnie nie szkodliwa, pogodna nastolatka, bardzo dobra uczennica a ona mi wszystkiego zazdrości wiec postanowiła mnie szykanowac i tak pisze o mnie obraźliwe słowa w kiblu, na necie, obraża mnie przy innych i kiedy ostatnio odwazylam się jej coś odpowiedziec kiedy obrocilam się tyłem ona popchnela mnie na ziemię a ja robiłam głowę. Wtedy powiedziałam, że chce się z nią bić ale sprawiedliwie, to będzie straszny cyrk! Co mam zrobić? Wy olać się?

Gość gość
Daj spokoj! dziewczynie nie przystoi robic z siebie chlopczycy, zignoruj ja albo po prostu podejdz i z klasa wyjasnij, ze nie masz nic do niej, przepraszasz, jesli ja kiedys obrazilas/zaszkodzilas jej i nie chcesz klotni z nia.

Gość gość
nie n*******laj się z kretynką. a jeśli będzie cię szykanować, zgłoś to jej starym, swoim starym, do wychowawczyni itp.

Gość gość
a oprócz tego, będzie cię naparzać z "liści" albo z pięści, szarpać za włosy, będzie chciała cię wywrócić i naparzać. co ty, najman, żeby się tak napieprzać? to też trzeba umieć, wziąć ją na dystans, wyszarpać się, nie dać się złapać, nie wdawać w bójkę, tylko "sprzedawać" ciosy w twarz (w rzuchwę, ppd oczy), wywrócić, znaleźć na niej, zablokować jej ręce i naparzać, aż się podda a później znowu na ciebie rzuci, zwyzywa cię i jeszcze naskarży, i będzie się odgrażać. patologia i chora psychicznie.

Gość gość
Ale z nią się nie da inaczej! Ćwiczyłam dziś cały dzień na worku treningowym i mam całe kostki obolałe ale skoro ona mnie od dawna tak traktuje to i ja ją potraktuje odpowiednio! Dziewczyny ja nie potrafię się bić bo nie potrafię zrobić krzywdy drugiemu człowiekowi ale jak długo mam jeszcze nadstwiac policzek?