Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak z byle ku..y można zrobić anioła..

Polecane posty

Gość gość

Tak moi drodzy jak w tytule. Wystarczy kilka zalotnych spojrzeń, pokręceń du/pą i cy/ckami, żeby w głowie takiego naiwniaka jak ja powstał obraz najświętszej Maryi dziewicy i aureola nad głową zwykłej bziągwy.. W trudnych chwilach odwróciła się i nawet nie o to mam żal ale o to ze nawet nie zdobyła się na szczerą rozmowę, tylko potraktowała jak ścierę, jakby nie było tematu.. a poświęciłem jej prawie dwa lata mojego zafajdanego życia, kawał zdrowia itd.. a ona jak do psa bez uczuć do mnie. Nie byliśmy razem oficjalnie ale coś wisiało w powietrzu z mojej strony ogromne COŚ i jakieś 'nic z tego nie będzie' chociaż należało by mi się bynajmniej.. teraz jestem wrakiem człowieka nawet nie jest mi przykro bo nie czuje już nic poza gniewem i żalem choć jak przez mgłę mimo wszystko.

Gość gość
Dlaczego tak ją nazywasz?z nikim nigdy nie była,nic Ci nie zrobiła Nie masz powodu najmniejszego tak o nieh pisać zresztą to Ty pobiegłes za inna,a ona Cie skrycie kocha ponad 5 lat.

Gość gość
Dlaczego tak ją nazywasz?z nikim nigdy nie była,nic Ci nie zrobiła Nie masz powodu najmniejszego tak o nieh pisać zresztą to Ty pobiegłes za inna,a ona Cie skrycie kocha ponad 5 lat.

Gość gość
Przecież ,to podszyw ten autor.

Gość gość
Wiem.Dlatego nie komentuję.

Gość gość
Albo dobra podszywie ,skomentuję 1,on nigdy by tak do mnie nie napisał. 2,nie nazywaj mnie kurwą bo nigdy i z niki nie byłam,ten teges. 3,nie kręciłam ani dupą ani cyckami.! 4,nie obrażaj Matki Boskiej! 5.nigdy nie potraktowałam go jak psa. 6,nigdy go za nic nie obwiniałam 7.Nie znam szczegułów z jego życia. 8.Nie mam pojecia o tym że miał jakieś trudne chwile. 9.To on odwrocił sie po tragedii o ktorej wiedział i nawet nie zadzwonił. 10.Sam mogł sie zdobyć na szczerą rozmowę bo pierwszy kroj do mężczyzny należy 11,Ja też jestem cieniem człowieka. 12,Chciałam z nim być na dobre i złe ale wybrał inną.

Gość gość
Ehhh dobranoc :)

Gość gość
To nie o tobie i nie do ciebie debilko!!!!

Gość gość
Jakie dobranoc?,za nazwanie "kurwą"-należą sie przeprosiny i to na kolanach i z kwiatami w ręku

Gość gość
Widzicie ,już się podszyw/podszywaczka odezwała i od debilek wyzywa.Mowiłam.A wrakiem człowieka nie jest ,bo go widziała moja rodzinka wczoraj.:-)

Gość gość
Gość 3:24 to nie ja cię tak nazwałem :) Jeszcze jak żyję nie obraziłem w ten sposób kobiety/dziewczyny...

Gość gość
Wiem,domyślam się że to nie Ty.:-)Ty jesteś inny.:-).

Gość gość
Napisem ci tylko dobranoc ;) idę spać pa

Gość gość
Przepraszam,:-)dobranoc.Wstaję za połtorej godziny do pracy.,chyba nie zasnę już.:-)no nic trudno,dam rade jakoś.