Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o kobietach niepracujących, które są na łasce swoich mężów?

Polecane posty

Gość gość

a jakby wielmożny pan mężuś zdradził, to by wybaczyły, bo co by miały zrobić, gdzie iść, za co się utrzymać? jakie to musi być upokarzające...

Gość PIĘKNA HAHA
ja akurat jestem niezależna mogę mu pokazać dzwi mam swoje mieszkanie :d dzięki bogu i pieniądze :d

Gość gość
Że są niezależne

Gość PIĘKNA HAHA
zawsze mam wybór jak mu się coś nie podoba nic na siłe :) moze iść do kochanki jak bardzo kocha

Gość gość
mają rację jak nie muszą pracować to dobrze że ztego korzystają a co bedzie za 10 czy 20 lat to szkoda czasu na zawracanie sobie tym głowki

Gość gość
niezależne?? chyba uzależnione na maksa

Gość gość
wpółczuje kobietą które są na łasce męża to upokarzające taki facet nie szanuje kobiety

Gość gość
Mojej matki przyjaciółka. Mężuś ją zdradza i wcale się z tym nie kryje prowadzając się po mieście z młodymi laskami a ona nadal z nim jest,bo mają dzieci i to dla ich dobra(taa syna w wieku 18 lat i córkę 15 lat) :D Szkoda mi tej kobiety ale sama sobie krzywdę wyrządziła

Gość cukierkowa barbi
JA JESTEM NIE ZALEŻNA :) I MAM SPOKÓJ

Gość gość
z czego ty się śmiejesz albo ci szkoda albo się śmiejesz wypowiadasz się jak psychol

Gość gość
Śmieszny jest dla mnie ten argument,że od niego nie odejdzie ,bo mają dzieci. Taki argument jest słuszny przy maluchach a nie przy prawie dorosłych dzieciach, przeciez nie bedą za tatusiem płakać skoro widzą,że rodzicom się nie układa.

Gość gość
moja kolezanka też nie pracuje, ma dwoje dzieci w wieku 7 i 4 lat, nigdy w życiu nie przepracowała ani dnia ( ma 29 lat) całą rodzinę utrzymuje mąż a dom w którym mieszkają wybudowali jego rodzice, więc nie ma do niego żadnych praw, i może mąż jej nie zdradza i nie wydziela pieniędzy bo ma dostęp do jego konta,ale za dużo do powiedzenia też nie ma, mąż wychodzi sobie kiedy chce do kumpli, w weekendy na piwka,a ona siedzi w domu z dziećmi,albo zaprasza kumpli do do domu a ona też nie ma nic do gadania,w ogóle to zazwyczaj wszystko jest tak jak on powie, bo ona unika kłótni z nim bo boi się, że kiedyś może po prostu pokazać jej drzwi a ona nie ma nic...

Gość gość
chcialas chyba napisac niepracujacych zawodowo? w domu i przy dzieciach zawsze jest praca

Gość gość
A co mnie to? Ich życie, ich sprawa. Poza tym znam wiele kobiet, które pracują, a mimo to też są "sługuskami" własnych mężulków, którzy nie mają do nich szacunku, a one robią wszystko byleby ich misio od nich nie odszedł. Praca czy brak pracy nie ma nic do tego. To kwestia mentalności.

Gość gość
jestem zdania że to baby powinny pracować na facetów

Gość gość
no właśnie śmieszy mnie to,że ktoś mówi że pracuje w domu przy dzieciach, ha ha. i co po latac h w cv napisze sobie że pracowala w domu? a może jeszcze emeryturę z tego tytulu mają jej dać? a kobiety pracujące zawodowo, to co, w domu i przy dzieciach nie robią?

Gość gość
wychowywanie dzieci jest ciężką pracą zawodową więc kobieta nie ma czasu na dorabianie w obcych firmach na bezsensownym etacie

Gość gośćcs
Sądzę, że dobrze że są takie co nie chcą pracować, bo jest praca dla mnie. A ja się bym dusiła w domu, bez swojego życia

Gość gość
większość kobiet z chęcią by nie pracowało gdyby ich mężowie zarabiali więcej kasy etat to najbardziej nieefektywna droga zdobywania pieniędzy

Gość gość
pisze się ,, współczuję kobietom" a nie ,,współczuje kobietą"! Na litość boską wróć do szkoły podstawowej!

Gość gość
Ja bym chyba oszalała jakbym miała z dzieckiem siedzieć całe życie. Siedziałam rok i stanowczo wystarczy

Gość gość
17:41 To prawda. Na szczęście większość wybiera etat w związku z czym my mozemy robić swoje ii nie martwić się o nadmiar konkurencji!

Gość gość
Głosujmy na Pawła Kukiza Może uda się zniszczyć system i stworzyć własny oparty na naszych sposobach dochodzenia do finansowej niezależności!

Gość gość
że każdy przypadek jest inny i nie ma co wrzucać do jednego wora ja robiłam wszystko by pracować, ale jedyne co mi się udawało to jakieś staże czy prace u cwaniaczków, na chwilę obecną znów jestem bez pracy, ale co ja mogę ? choooooory kraj

Gość gość
17:42 trzeba się bylo wyskrobać głupia kwoko!

Gość gość
Taa ciśnij mi już :) kocham swoje dziecko ale siedzenie w domu to męka, wolę mieć kontakt z ludźmi poza tym lubię swoją pracę;)

Gość gość
Te pracujące beznadziejnie zajmują się dziećmi. Chwila rano, a po pracy zmęczone, nigdy tak dobrze nie zajmą się tak jak kobieta niepracująca. Mają o wiele więcej czasu na rozwijanie talentów dzieci i mają z nimi o wiele lepszy kontakt. Jak ma bogatego męża jest zabezpieczona na przyszłość i ma gdzieś sv czy to co dostanie z zusu. Bo i tak woli leczyć się w prywatnych klinikach. Są bardziej atrakcyjne i wypoczęte. Bogaci faceci wolą takie warunki sprawić kobiecie bo wszystko jest lepiej zadbane. Niektóre kobiety uwielbiają swoje domy, ogrody i odpowiada im taki układ. Taki model rodziny o jakim marzyły, mają też czas na swoje hobby. Nie wszystkie boją się, że zostaną zostawiona, a raczej odwrotnie.

Gość gość
17:47 Możesz możesz tylko nie wiesz co i nie wiesz jak, ale uwierz mi że mogłabyś wiele, gdybyś tylko miała pewna świadomość której nikt na tacy nie daje:( Ja ci jej nie dam bo mnie nie znasz i zwyczajnie mi nie uwierzysz. Zatem nic sie nie zmieni ale moja rada szukaj tam gdzie nikt nie szuka!

Gość gość
laski z tego forum naoglądały się "Żon hollywood" albo innego badziewia i marzy im się siedzenie w domu i grzanie tyłka pod palmami

Gość dooooolitka
Każdy ma prawo wybor****ce pracować jego sprawa nie, to nie pracuje boże, a was, to głupie baby denerwuje jej życie nie każda lubi siedzieć w domu ja, na przykład też chce iść do pracy, bo siedzenie z dzieckiem nie należy do przyjemnych na dłuższą metę, ponieważ, to już się nudzi dać do przedszkola między dzieciak